Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917624

FORTISElit

46 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Kilátás Kertre néző
  • Tájolás Kelet
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Építés éve 1969
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Panel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az 1969-ben épült 10 emeletes ház jó állapotban van. A dupla liftes lépcsőház tiszta és rendezett, a közösség igényes és összetartó.

A lakás praktikus elrendezésű, a szobák külön-külön is megközelíthetőek. Az ingatlan keleti fekvésű, délelőtt beragyogja a nap.

A szobákat meleg hangulatú parketta, a többi helyiséget praktikus járólap borítja. A műanyag nyílászárók gondoskodnak a hőszigetelésről. A lakás körbefűtött, így télen is kellemes meleget biztosít. A távfűtés egyedi méréssel pedig rendkívül gazdaságos – átlagosan mindössze havi 6.000 forint a fűtésszámla.

A közös költség csupán 14.350 forint, amely magában foglalja a szemétszállítást, biztosítást, takarítást és a felújítási alapot is.

Az ingatlan azonnal költözhető. Igény esetén a bútorok maradhatnak, az ára megbeszélés tárgyát képezi.

Pár perc sétával könnyen elérhető bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, posta, bankok és orvosi rendelő. Csendes nyugodt zöldövezeti rész, mégis kiváló a közlekedés.

A lakást elhelyezkedése, adottságai alapján jó szívvel ajánlom fiataloknak, egyedülállóknak és pároknak egyaránt, de befektetésnek is remek választás, hiszen könnyedén bérbeadható adottságai és a Metropolitan Egyetem közelsége miatt.

Közlekedés:

Trolibusz: 80,80A,81,82
Busz: 31,130,131,144,231,907
Metró: 80-as trolival 11 perc alatt megközelíthető az Örs Vezér tere, ahonnan 2-es metróval 10 perc alatt elérhető a belváros.

Adatkezelés:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!



Térkép

A hirdető elérhetősége

FORTISElit

Berecz Ildikó
+36 70 442