Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8848637

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

87 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

XIV. Zugló központi részén, Bosnyák térhez közel kínálunk megvételre egy jó állapotú, rendezett, polgári jellegű társasházban elhelyezkedő, 2.emeleti, 87 nm-es(valóságban 90 nm), 2 szobás, jó állapotú téglalakást. Az ingatlan belmagassága 340 cm, rendkívül napfényes, a lakás elosztása praktikus. Állapotát tekintve jónak mondható, kb. 20 éve lett felújítva, némi állagmegóvási munkálatok elvégzése mellett azonnal költözhető.
Különösen ajánlom olyan keresőknek, akik kedvelik a polgári stílusjegyeket, ez mind az épületen, mind az ingatlanban jól érzékelhető.
A lakáshoz tartozik továbbá egy zárt kocsibeálló is, mely távirányítós kapun keresztül közelíthető meg, ez pozitív adottság, mivel a környéken fizetős a parkolás.
Infrastruktúrális adottságai rendkívül kedvezőek, közelben minden megtalálható, tömegközlekedés szempontjából szintén ideális elhelyezkedésű.
Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető, további információkkal kapcsolatban várom telefonos jelentkezését!

Ha érdekli az ingatlan, vagy esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár nettó 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!
Vevőknek szolgáltatásunk ingyenes!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Sebestyén Tamás
+36 70 332