Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917854

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiváló befektetési lehetőség vagy békés otthon!

Modern stílusban felújított, csendes kislakást kínálunk Zuglóban, kiváló közlekedés és ellátottság mellett a Bíbor utcában.

A környék előnye, hogy a Fogarasi út tömegközlekedésével gyorsan elérhető a metró vagy akár a belváros, a közeli TESCO és egyéb üzletek pedig kiváló bevásárlási lehetőséget biztosítanak.

A 36 m2-es lakás egy tágas és biztonságos udvarral rendelkező körfolyosós épület magasföldszintjén helyezkedik el. A ház átlagos állapotú, de rendezett, a biztonságról tanúskodik, hogy az udvarban kialakított fedett tárolóból még egyetlen kerékpár sem tűnt el.

A lakás 2018-as felújítása során a belső teret is átalakították, egy 26 m2-es tágas nappalit hoztak létre, amelyben helyet kapott a konyha és kényelmesen lehet étkezni is. Kialakítottak egy kisebb hálószobát - amelyben elfér egy franciaágy - és egy kényelmes fürdőt, amelybe kád, mosdó és WC is bekerült.

A nappali és a háló ablaka egy kis hátsó udvarra néz, amely elég nyitott ahhoz, hogy délelőtt néhány órán át besüssön a nap. A harmadik ablak a ház belső udvarára nyílik, így biztosított az átszellőztetés. A belső pára elvezetését az ablakokra szerelt önszellőzők biztosítják.

Az ingatlan állapota műszaki szempontból rendben van, nyílászárók, elektromos és vízvezetékek, padló- és falburkolatok, csempék, szaniterek, mind cserélve lettek. A beépített konyhabútor magában foglalja a kerámia főzőlapot, légkeveréses sütőt, mosógépet. Egy tisztasági festés és a gyenge minőségű bejárati ajtó cseréje ajánlott.

A fűtésről gáz-konvektor és kiegészítésként elektromos fűtőpanel gondoskodik, a meleg vizet villany-bojler biztosítja. A közös költség 15000 Ft, ami felújítási alapot is tartalmaz, a gáz téli maximuma 9-12000 Ft.

Az ingatlan jogilag rendezett, de jelenleg nem tehermentes, ennek ellenére hitellel vásárló érdeklődők ajánlatát is várjuk, minden helyzet megoldható!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Kislakás Zuglóban
+36 30 821