Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895755

Domus Optima Kft.

49 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladóvá vált Budapesten, 14. kerületben, 49 nm-es, 2 szobás, 7. emeleti, LOGGIÁS, átlagos állapotú PANELPROGRAMOS házban lévő lakás!

Amit az ingatlanról tudni érdemes...

Az elmúlt években ki lettek cserélve a nyílászárók, illetve a radiátorok. Ezeken kívül minden más átlagos/felújítandó állapotú. A ház az elmúlt években esett át PANELPROGRAMON, a közösköltség 25 000 Ft, a kellemes hőérzetről távfűtés gondoskodik egyedi mérés nélkül. A lépcsőház normális, karbantartott, a lift felújításon átesett.

Infrastruktúrát figyelembe véve, számos BKK busz megállója gyorsan megközelíthető, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, gyógyszertár 10 percen belül elérhető.

Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akik nem ijednek meg a felújítástól, saját elképzeléseik szerint valósítanák meg új OTTHONUKAT, továbbá befektetésnek is remek választás lehet a környék adta lehetőségeknek köszönhetően!

A lakás megvásárlásához a megfelelő önerővel „már rendelkező”, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Domus Optima Kft.

Haag Levente
+36 70 412