Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8889810

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zugló kiváló közlekedéssel és ellátottsággal rendelkező részén, a Nagy Lajos király útja és Szugló utca találkozásánál eladó egy dekoratív megjelenésű, szépen felújított, kétszobás lakás!

Elhelyezkedéséből és kialakításából adódóan az ingatlan kiválóan alkalmas hosszú távú befektetésre vagy olyan otthonkeresőknek, akiknek fontos a tömegközlekedés közelsége, amellyel gyorsan eljutnak munkahelyükre és jól jön, hogy bármikor kiugorhatnak a sarki LIDL-be vásárolni vagy éppen egy minden nap nyitva tartó gyógyszertárba.

A háromemeletes, két épületből álló társasház csendesebb oldalának magasföldszintjén, külön zárható udvarban található az 56 m2-es, két külön nyíló tágas szobával, étkezős konyhával, fürdővel rendelkező, szépen karbantartott lakás. A biztonságos udvarban összesen három lakás van.

A régi építésű házakra jellemzően egy tágas konyhába lépünk, amelyből leválasztottak egy kis előszobát, ahol a villany- és gázóra is elrejtve marad. A konyha jól berendezhető, egyik oldalán a tűzhely és a mosogató, a másik oldalon szekrények és egy nagyobb hűtőszekrény kapott helyet és elfér egy méretes étkező asztal székekkel.

Innen nyílik a fürdő, káddal, mosdóval, WC-vel és elfér egy nagyobb mosógép is. A melegvizet biztosító villany-bojler is itt van felszerelve.

A közlekedőből dekoratív beltéri ajtón át jutunk a tágas, jól berendezhető szobákba, amelyeknek nyugati fekvésű, hagyományos ablakai az utcára néznek, délután ide süt a nap. A fűtést biztosító parapet konvektorokat az ablakok alatt helyezték el.

A lakás költözhető állapotban van, a fürdő szépen felújítva, a szobák tapétázva, laminált padlózva, a konyha járólapozva, csempézve és kicserélték a bejárati ajtót. A konyhabútor régebbi, de még használható. Tartozik hozzá egy pincei tároló.

A fenntartási költségek optimálisak, a közös költség 14160 Ft, a gáz 8-10 ezer Ft havonta és van vízóra.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitelre is megvásárolható.
A hirdetési ár irányár!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Kislakás Zuglóban
+36 30 821