Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8536414

-

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Építés éve 2006
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 6m2
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Napfényes, hangulatos, extrán kialakított, csendes, erkélyes emeleti lakás eladó.
Ajánlom fiataloknak első lakásként vagy elfoglalt egyedülálló személynek.

ELHELYEZKEDÉS:
Zuglóban, Alsórákos-Újpalota határán a Miskolci utcában, a Rákospatak és a vasút közötti nyugodtabb részen található az újszerű ház és az eladó ingatlan. A környező utcák mind kertvárosi jellegűek, kitűnő pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak. Üzletek, iskolák, óvodák, rendelőintézet pár megállón belül elérhetőek. Az M3mas autópálya gyorsan elérhető, de a Hungária körúti gyorsforgalmi út is autóval csak pár perc. Tömegközlekedéssel a 7-es, 124-es, 125ös, 133E, 277-es és éjszakai 979-es autóbusz is rendelkezésünkre áll. A belváros kényelmesen elérhető.

A HÁZ
2006-ban épült fel ez a modern lakóház, korszerű technológiával, tégla falazattal, jó hőszigeteléssel, minőségi nyílászárókkal. Az épület 3 emeletes beépített tetőtérrel, nyeregtetővel. Emeletenként négy-négy lakás található itt, a lakások megközelítése a zárt belső lépcsőházon keresztül lépcsőn történik.

Az utcáról gyalogosan a védett kapun keresztül jutunk az udvarra, az udvaron keresztül az épület főbejáratához.

LAKÁS
Az eladó lakás a ház 2. emeletén található, bruttó 50 m2-es (netto 43m2), 2 szobás, amerikai konyhás, étkezős, WC és fürdő egy helyiségben vannak, fürdőszobában kádat helyeztek el. Az ingatlan napfényes rálát a környék zöld utcáira, udvaraira, csendes. Minden helyiségbe – még télen is – árad a napfény az ablakokon keresztül, hiszen nyugati tájolása nagyon előnyös. Ebbe a lakásba nincs belátás, a környékbeli házak alacsonyabb épületei felett gyönyörű zöldövezeti panorámát élvezhetünk. Csendes, hiszen itt nincs forgalmas főút. A bejárati ajtó védett, biztonságos, az ablakok hő- és hangszigeteltek, extra felszerelésként fából készültek, szúnyoghálósak. A közelben most épül egy bevásárló és szórakoztató központ a Bosnyák térnél, ez az ingatlan értékét mindenképpen emelni fogja.

Méretek:
-nappali-étkező: 20,9 nm
-konyha: 3,8 nm
-előtér: 4,3 nm
-hálószoba: 9,7 nm
-fürdő-wc: 4,3 nm
- erkélyek: 4nm és 2nm
A lakás 4,7m x 9,8m - szinte téglalap- alaprajzú

Az ingatlan tehermentes, teljesen rendezett tulajdonjogú.

REZSI
-közös költség: takarítás, közös helyiségek világítása, karbantartás (kaputelefon, elektromos kapumozgatás), hulladékdíj, közös képviselet, felújítási alap… 10e Ft/hó A ház rendezett költségvetésű, megtakarítása van.
-fűtés és melegvízkészítés gáz cirko-val, egyedi mérőórával, fogyasztás alapú, kb. 8-9e Ft/hó (télen is)
-elektromos áram egyedi mérőórával, fogyasztás alapú, kb 5-6e Ft/hó
-víz- csatornadíj egyedi méróórával, fogyasztás alapú, kb. 4e Ft/hó

EXTRÁK
-napfény
-egyedi ingatlan, hangulatos terekkel
-városi életérzés kertvárosi nyugalomban
-tájolása kitűnő
-beépített bútorok az árban
KOMPROMISSZUMOK
-lift hiánya, de a szintmagasságok miatt ez egy belvárosi harmadik emelettel egyenértékű
-nyári meleg időszakokra egy klímaberendezés elhelyezése indokolt lenne

A lakás
Irányára: 64,9Millió forint

Megtekintésére rugalmasan tudok lehetőséget biztosítani. Kérem, nézze meg irodánk további - egyedi - hirdetéseit is, várom érdeklődő hívását – akár hétvégén is. Minden keresőt visszahívok, ha nem is tudom felvenni :) telefonszám nélküli érdeklődő üzenettel nem tudok foglalkozni, nem tudom visszahívni.

Eladná ingatlanát? A StílusOtthon ingatlaniroda szívesen veszi megbízását optimális áron, nagy szakértelemmel _ _ _ nézze meg bemutatkozó oldalunkat itt az iroda hirdetéseinél

Térkép

A hirdető elérhetősége

TP-APRICOT Kft.

+36 20 521