Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8885107

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

56 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1974
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

EGYETEMISTÁK, BELVÁROSBAN DOLGOZÓK FIGYELEM!
KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS. JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁS.

CSAK A BALLA INGATLAN KÍNÁLATÁBAN.

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, PANORÁMÁS, zöldre tekintő, nagyvárosias környezetben, Zugló alsórákosi részén lévő, 10 emeletes társasházban, 4 emeleti, 1+2 szobás, 56 nm-es, REZSIVÉDETT, tehermentes panellakást kínálok megvételre. Nyugati tájolása és nagy ablakai miatt NAPFÉNYES, világos.

Alkalmas pároknak, családoknak, a zöld terület és a közeli PARKOS részek miatt kisállattal rendelkezőknek, Metropolitan Egyetem közelsége miatt egyetemistáknak, akik BIZTONSÁGOS környezetben, központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A lakásban egy 22 nm-es nappali szoba és két 8 nm-es külön bejáratú fél szoba, gáztűzhelyes villanysütős, nagy ablakos konyha, kamra, nagy beépített gardróbszekrény, előszoba, káddal kialakított fürdőszoba és külön wc található.

A szobák és a közlekedő jó állapotú parketta, a vizes helyiségek és az előtér járólap burkolatúak. A nappaliban és a szobákban MODERN design tapéta. A lakásban a 2011-es felújításkor a VILLANYVEZETÉKEKET, a járólapokat, csempét, néhány éve RADIÁTOROKAT és a konyhabútort cserélték. 2023-ban a nappaliba HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA került. A melegvizet és a fűtést távhő biztosítja. Külön vízórák.
A lakás összességében KIVÁLÓ állapotú.

A lakás az emeleten a szomszédos 1 lakással együttesen a lépcsőháztól külön zárható ajtóval elválasztott. A lépcsőház rendezett, új nyílászárók és automata bejárati ajtó, benne 1 lift működik, a lépcsősor tágas, bútor szállítására alkalmas. Kamerarendszer.

Az ingatlan tehermentes, 3 hónap múlva költözhető, vagy bérlővel együtt eladó.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Guba Ilona
+36 70 320