Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8892605

-

94 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 2m2
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan Pesten a XIV. Ilka utcában található. Az 5-ös, 7-es, 107-es, 110-es, 112-es, 133-as, 973-as buszok, a 1-es villamos, 75-ös, 77-es trolibusz megállói 400 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Spar, Cba és kisboltok kínálnak lehetőséget.


 


ÉPÜLET JELLEMZŐI:


A 4 emeletes, liftes, téglaépítésű társasház az 1920-as években épült. Homlokzata a közelmúltban felújításra került. Anyagi helyzete rendezett, lakóközössége kiváló.


 


LAKÁS JELLEMZŐI:


A 94 nm-es, jó állapotú, összkomfortos lakás a társasház első emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A bejárati ajtón belépve az előtérbe lépünk. Ebben a légtérben helyezkedik el a konyha, is. A konyhából jutunk a két udvarra néző hálóba vagy éppen a fürdőbe, mely külön helységben került kialakításra. A két nagyobb alapterületű szobából az egyik erkélykapcsolatos, az ablakok a ház belső zöld kertjére néznek. Az ingatlant 2017-ben teljes körűen felújították, átépítették, tisztasági festést követően lakható. 2020-ban a fűtéskorszerűsítést is magába foglalta.


 


 


LAKÁS MÉRETEI:


Teljes méret: 94 nm


- Nappali + Konyha: 28 nm


- Szoba: 19 nm


- Szoba: 16 nm


- Szoba: 13 nm


- Szoba: 12 nm


- Fürdő: 4 nm


- Wc: 1 nm


- Kamra: 1 nm


- Erkély: 2 nm


Belmagasság: 3,6 m


 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:


A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja, az ablakok elektromosredőnnyel szereltek. A kellemes belső hőmérsékletről két klímaberendezés gondoskodik.


 


KÖLTSÉGEK:


A közös költség 23.000 Ft, amely magába foglalja a fűtésátalányt, a csatornadíjat, felújítási alapot,  a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díját és a biztosítást.


 


TÁROLÓ:


A lakáshoz tartozik egy 15 nm-es saját tároló a pincében, melyen 3 lakó osztozik.


 


 


PARKOLÁS:


A lakáshoz tartozik egy gépkocsi beállóhely a szemben lévő ház garázs szintjén, mely opcionálisan megvásárolható, ára 6 M Ft. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.


 


Irányár: 104 MFt

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kis Pál Zoltán

+36 70 367