Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8826675

-

57 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Délnyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Távfűtés
  • Építőanyag Panel
  • Erkély, terasz Erkély 4m2
  • Szigetelt igen

Energetikai besorolás: C

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása



Napfényes és panorámás társasházi lakás eladó XIV. Kiszuglóban, Herminamezőn a Mexikói úti földalatti végállomástól 3percnyire. Ajánlom kezdő otthonnak vagy befektetésre egyaránt. Különlegessége az intimitása (nincs a lakószobákkal szemben olyan magas ház, ahonnan belátnának) és a panorámája. A lakás – a konyha áthelyezésével könnyen nappali+2hálóssá alakítható (ld. áttervezett alaprajz)

HELYSZÍN:
Kassai tér és a Mexikói út között helyezkedik el a hirdetett ingatlan. Az M3-mas autópálya, Nagy Lajos király út, Mexikói út közelsége és jó közlekedése vonzó, a közeli kertvárosi rész nyugalmat sugároz és pihentető sétára, sportolásra ösztönöz. BVSC uszoda, Városliget, a Táncművészeti Egyetem a közelben, ugyancsak a környéken az Ugocsai úti kórház, parkok, óvodák, iskolák.

A HÁZ
Egy 9emeletes - félemelet eltolásokkal épült – liftes, csúszózsalus társasház mely egy nyugodt lépcsőházból áll, a ház jó gazdálkodású, közös képviselete fejlesztéseket végez. A karbantartott lépcsőház már korszerű hőszigetelt ablakokat és bejárati ajtót kapott, a homlokzat is hőszigetelt, a tető szintén felújított. Minden fél-szinten csak 2-2 lakás található.

A LAKÁS
A lakás alapterülete 57nm, erkélyes, kétszobás, nagykonyhás. Privát tárolót használhat az új tulajdonosa a lakáshoz, mely az emeleten található, kb 1nm. A lakás átlagos állapotú, konyhabútorral és beépített szekrényekkel felszerelt, azonnal költözhető, tehermentes és rendezett tulajdoni lappal bír. A lakás ablakait már korszerű műanyag nyílászárókra cserélték, mely redőnnyel is felszerelt.

Helyiségek:
Nappali 20nm
Hálószoba 11,6nm
Fürdő-WC: 3,3nm
Konyha: 8,6nm
Erkély: 4nm
Gardrób, Előszoba, Konyha
Belmagasság: 2,69m, nappali délnyugati tájolású.
Átalakítási tervet töltöttem fel a hirdetéshez.

Közös költség 12e Ft, gáz átalány (csak a főzésre használják) A lakásban vízmérő órákat alakítottak ki, így áram-, víz-, hő egyedileg mérhető. A lakásban 1*16Amper kapacitás van. Az épület környezetében kiváló parkolási lehetőség van, az itt élő tulajdonosok a gépkocsijukra éves parkolási regisztrációt igényelhetnek.

Irányára 55Mill Ft

Megtekintésére - CSAK TELEFONOS ÉRDEKLŐDÉSRE - de nagyon rugalmasan tudok lehetőséget biztosítani. Kérem, nézze meg irodánk további - egyedi - hirdetéseit is, várom érdeklődő hívását – akár hétvégén is. Minden keresőt visszahívok, ha nem is tudom felvenni :) telefonszám nélküli érdeklődő üzenettel nem tudok foglalkozni, nem tudom visszahívni. hirdetéseimet aktuálisan tartom, törlöm, ha már nem elérhető.
Eladná vagy kiadná ingatlanát? A StílusOtthon ingatlaniroda szívesen veszi megbízását optimális áron, nagy szakértelemmel _ _ _ nézze meg bemutatkozó oldalunkat itt az iroda hirdetéseinél







 


Térkép

A hirdető elérhetősége

TP-APRICOT Kft.

+36 20 521