Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900784

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

34 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zugló Herminamező városrészében, egy csendes, kertvárosi környezetben, kínálunk eladásra egy felújítandó, 34 nm-es, utcai fekvésű, napfényes garzonlakást. Az ingatlan egy rendezett, négyemeletes társasház harmadik emeletén található (lift nincs) , mely körbekerített udvarral rendelkezik, így nyugalmat és biztonságot nyújt lakóinak. A lakás kiváló elrendezésű, tágas, déli fekvésű szobája napfényben úszik. Az előszoba végén helyezkedik el a nagy szoba, a kádas fürdőszoba, valamint a kamrával ellátott, ablakos konyha. Az ingatlanhoz saját tároló tartozik a pinceszinten, ami további kényelmet biztosít. A lakás ideális választás lehet befektetők számára, hiszen elhelyezkedése miatt könnyen kiadható diákoknak vagy fiatal pároknak, de egyedülállók számára is barátságos otthont nyújthat.

A lakás felújítandó állapotban van, így saját ízlés szerint alakítható. Az ablakok redőnyösek, a nyílászárókat kicserélték. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. A lakás burkolatai fa parketta és járólap kombinációja. Ehhez egy csendes, kertvárosi hangulat társul, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, beleértve piacokat, gyógyszertárakat, boltokat, postát és orvosi ellátást is. A környéken található zöldövezet és a nyugodt környezet kiváló lakóhelyet biztosít. Ráadásul tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen van, hiszen a közelben elérhető a 7-es és 32-es busz, a 3-as és 62-es villamos, valamint a 82-es troli, melyekkel könnyedén elérhető Budapest számos pontja.

Ez a lakás ideális lehetőség egyetemistáknak, pároknak, befektetőknek. Ha megtetszett az ingatlan, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!
M287670
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495