Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895898

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

34 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zugló Herminamező városrészében, egy csendes, kertvárosi környezetben, kínálunk eladásra egy felújítandó, 34 nm-es, utcai fekvésű, napfényes garzonlakást. Az ingatlan egy rendezett, négyemeletes társasház harmadik emeletén található, mely körbekerített udvarral rendelkezik, így nyugalmat és biztonságot nyújt lakóinak. A lakás kiváló elrendezésű, tágas, déli fekvésű szobája napfényben úszik. Az előszoba végén helyezkedik el a nagy szoba, a kádas fürdőszoba, valamint a kamrával ellátott, ablakos konyha. Az ingatlanhoz saját tároló tartozik a pinceszinten, ami további kényelmet biztosít. A lakás ideális választás lehet befektetők számára, hiszen elhelyezkedése miatt könnyen kiadható diákoknak vagy fiatal pároknak, de egyedülállók számára is barátságos otthont nyújthat.

A lakás felújítandó állapotban van, így saját ízlés szerint alakítható. Az ablakok redőnyösek, a nyílászárók ki lettek cserélve. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet pedig villanybojler szolgáltatja. A lakás burkolatai fa parketta és járólap kombinációja. Ehhez egy csendes, kertvárosi hangulat társul, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, beleértve piacokat, gyógyszertárakat, boltokat, postát és orvosi ellátást is. A környéken található zöldövezet és a nyugodt környezet kiváló lakóhelyet biztosít. Ráadásul tömegközlekedés szempontjából is előnyös helyen van, hiszen a közelben elérhető a 7-es és 32-es busz, a 3-as és 62-es villamos, valamint a 82-es troli, melyekkel könnyedén elérhető Budapest számos pontja.

Ez a lakás ideális lehetőség egyetemistáknak, pároknak, befektetőknek. Ha megtetszett az ingatlan, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Antal Enikő
+36 20 371