Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8924342

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

68 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1976
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladóvá vált Zuglóban, egy remek elhelyezkedésű, 68 nm-es, 3 szobás lakás az Örs vezér tér szomszédságában, egy 10 emeletes ház 2. emeletén!
Az ingatlan tágas és praktikus elrendezésű, ideális választás akár családosok, akár befektetők számára.
A lakás központja egy világos nappali, amelyhez két külön hálószoba tartozik. A kisebb hálószobából közvetlenül a loggiára léphetünk, amely kellemes pihenőhelyet biztosít. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben található, a tágas, nagy ablakos konyha pedig rengeteg természetes fényt enged be, és kényelmes helyet kínál az étkezőasztal számára. Az előszobában található három hatalmas beépített szekrény segíti a praktikus tárolást.
A lakás ablakai két irányba néznek, így a napfény egész nap beragyogja az otthont, és a szellőztetés is könnyen megoldható. A téli hónapokban a meleget távfűtés biztosítja, termosztátos radiátorokkal és egyedi hőmennyiségmérővel.
Bár a lakás felújítandó állapotú, ez lehetőséget nyújt az új tulajdonosnak, hogy saját elképzelései szerint alakítsa ki álmai otthonát.
A környék infrastruktúrája kiváló: ingyenes parkolási lehetőség, közelben szupermarketek, bevásárlóközpontok (IKEA, Sugár, Árkád), orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, iskolák, gimnázium, egyetem, játszóterek – minden, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.
A tömegközlekedés is kitűnő: az Örs vezér tér buszvégállomása, a 2-es metró, troli- és villamosjáratok, valamint a hévmegálló mind pár perc sétával elérhetőek. Ezáltal az ingatlan könnyen megközelíthető és kiváló befektetési lehetőséget kínál, hiszen a környéken mindig nagy a kereslet a bérbe adható lakásokra.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, ha hasonló adottságú lakást keres! Hívjon most, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a sok lehetőséget rejtő ingatlant!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Varga Erika
+36 20 621