Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907358

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

55 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

XIV. Füredi utcában 55 nm-es, 1 plusz 2 szobás, ablakos konyhás, jó állapotú, 1. emeleti panellakás eladó szigetelt házban!

A lakás kisebb javításokkal, tisztasági festéssel azonnal költözhető. 10 évvel ezelőtt felújították a villanyvezetékeket, műanyag hőszigetelt ablakokat, redőnyt és szúnyoghálót építettek be minden helyiségbe. A szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapot kapott. A szobákban lapradiátor, a fürdőszobában törülközőszárítós radiátor van.

A lakás jó alap adottságú: az épület belső szélén található, tehát csendes, nem is a parkolóra, hanem a parkra néző ablakokkal. Nyugati tájolású, világos minden helyisége, de a kissé távolabbi fák nyáron mégis védik a délutáni erős napsütéstől.

Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. A beépített konyhabútor az ár részét képezi, de igény szerint akár a képen látható szobai bútorokkal is átvehető külön megállapodás szerint.
Közös költség: 15.000 Ft, fűtés átalány: 9.400 Ft. Minden más fogyasztás szerint.

Az Örstől 10 perc sétára, a pataktól is pár percre. A környéket kiváló infrastrukturális ellátottság és közlekedés jellemzi: 2-es metró, 82-es, 82A troli, gödöllői hév, buszok, villamosok.

Megtekintési szándékával várom hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Nagy Erika
+36 70 333