Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895853

Otthon Csoport

41 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (héra)
FŰTÉS
  • Belső szintek 4
  • Fűtés Gáz (héra)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy első emeleti, saját tulajdonban lévő, tehermentes ingatlan. A lakás részben felújításon ment keresztül az elmúlt évek során, nyílászárói 8 évvel ezelőtt lettek cserélve, a konyha és az előszoba 2 éve lett felújítva, míg a fürdőszoba idén tavasszal ment renováláson keresztül.

Jó elhelyezkedéssel rendelkezik, közvetlenül a 3 emeletes társasház előtt áll meg a 62, 62A, és a 69-es villamosok, valamint az 5-ös számú busz. A közvetlen környéken a közterületen parkolás ingyenes.

A lakás az első emeleti folyosó utolsó lakása, amelynek bejárati ajtaja után az előszobába jutunk, ahonnan jobbra nyílik a gáztűzhellyel rendelkező konyha, valamint a kamra. Az előszobából egyenesen továbbmenve a hall-ba léphetünk be, ahonnan szintén jobbra található meg a fürdőszoba. A hallból továbmenve a napos megvilágítással rendelkező szobába érünk.

A lakás rezsije alacsony, minden fogyasztása (gáz, víz, villany) saját órával mért, a bojler kedvező tarifájú éjszakai árammal szerelt.
A fűtése szintén kedvező áron megoldható, mivel gáz-os Héra cserépkályhával van a lakás felszerelve, amely felmelegítve még hosszú órákkal a fűtés kikapcsolása után is ontja magából a meleget.

A lakást magánszemélyként kínálom eladásra, kérem, ingatlanközvetítők kíméljenek meg az érdeklődésükkel.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Csoport

Nagy S. Csaba
+36 20 378