Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8855425

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

62 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó bútorozott 62 négyzetméteres kiváló állapotú lakás a Hungária körúton. Egy kiemelkedő befektetési lehetőség ami az elmúlt években Airbnb lakásként már bizonyított. A liftes társasház gondozott, teljesen körbekerített parkosított kerttel és kamerarendszerrel szolgálja a lakók nyugalmát. A közös költség 30.000 Ft, amelyben benne van a fűtésköltség. Utoljára 2021-ben esett át teljes körű felújításon, akkor minden vezeték és cső cserélve lett. A jó minőségű többpontos biztonsági ajtó és saját kamera is ekkor került beépítésre. A loggia átalakítása utána egy nagyon csendes hálószobát sikerült kialakítani, amelyből egyből nyílik egy bútorozott besétálós gardrób és az igényes fürdő is. Jelenlegi állapotában évekig nem kell nagyobb felújítást eszközölni, a bútorok és berendezések kiváló állapotúak. Ajánlom pároknak, egyedülállóknak és befektetőknek egyaránt. Jöjjön el és tekintse meg ezt a remek lakást, nem fog csalódni!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK Plusz-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Kéki Mónika
+36 70 518