Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8811756

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

39 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok egy 42 m2 alapterületű 1+1/2 szobás, napfényes teljes körűen felújított REZSI VÉDETT, bútorozott, gépesített lakást. A lakás szint eltolásos, keleti fekvésű, zöld udvarra néző ablakos. A nappali és a 1/2 szoba egy légterű fallal elválasztva, járólappal burkolt. A konyha beépített konyhabútorral felszerelt, gépesített, a zanussi tűzhely, mikrohullámú sütő és a mosó-szárító gép a vétel ár része, mindennek megvan a kialakított praktikus helye. A fürdőszoba zuhannyal, mosdóval, elektromos törölközőszárítóval felszerelt, a toalettel egy helységben kapott helyet. A szobából nyílik a gardrób, a lakásban több helyen egyedien tervezett beépített szekrény került kialakításra. A szellőztetés az ablakokon kívül lichthoffal és elektromos szellőzővel megoldott. A fűtésről elektromos norvég panel, a meleg vízről villany bojler gondoskodik, vízórával felszerelt lakás. A lakás aljzata szigetelt, minden oldalról fűtött, télen fűtés nélkül sem csökken a hőmérséklet 15 fok alá, a rezsi nagyon kedvező ! Nincs közös költség ! Az ablakok előtt saját igényesen kialakított betonozott terasz van, a házhoz tartozó közös zöld, madárcsicsergős, szikkasztóval kialakított kerttel.

Ide csak költöznie kell !

A ház tégla építésű, három lakásos, csendes, intim zöld kertes, jó közösségű. A lakás műhely besorolású, nem igényelhető rá hitel.

Ideális első Single lakásnak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, értékálló befektetés hosszú távú kiadásra.

Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is.

Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek : szaktanácsadás, biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk !

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Szabó Ildikó
+36 70 525