Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914568

Tipp Ingatlan Kft

46 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

VÁCI ÚTI IRODAHÁZAK FORGATAGÁBAN KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!



METRÓ KÖZELI NAPPALI + 2 HÁLÓS FELÚJÍTOTT OTTHON!



Göncz Árpád Városközponttól pár percre liftes, akadálymentes, portaszolgálatos társasházban kínáljuk megvételre ezt a 46 m2-es parkra néző felújított lakást.



Az ingatlan rendezett lakóközösségű társasházban található. 



A 2+1 félszobás lakás 2 éve lett teljes körűen felújítva és akkor kapta meg jelenlegi fiatalos küllemét is. Minden porcikája megújult  szó szerint a válasz falakat is átrendezték hogy a lakás még élhetőbb és modernebb legyen. Így megújult lakáson belül a víz , elektromoshálózat. Fázisbővítése is megtörtént 32 Amperig. Amerikai konyhás nappali modern konyhabútorral, okos villanykapcsolók, mosogatógép, indukciós főzőlapok, igényes gardrób, walk-in zuhany és minőségi egyedi csempék és szaniterek. Vadiúj a bejárati és az összes beltéri ajtó, plusz az összes ablak is, a villanyfogyasztást pedig okostelefonos applikációból és a nappaliban lévő központi smarthome kijelzőről is nyomonkövetheted. Személyes kedvenc a saját készítésű fenyőfa gardróbajtó és az eredeti (60 éves!) faanyagok nagyrészének megőrzésével készült beépített szekrény.

A rezsi pénztárca barát ugyanis távfűtés van bevezetve, így a gázórát egy éve le is szerelték (persze az új csonk az ajtónál megvan, ha mégis kellene). Fenntartása internettel együtt sem kerül többe havi 40e forintnál.





Az ingatlan életvitelszerűen lakott, de így is gyorsan költözhető.





Per és tehermentes.





A közösköltség: 12.000,-Ft/hó





A lokáció kiváló, minden szinte séta távolságra elérhető. A közlekedés Pest és Buda irányába fenomenális és a M3-as METRÓ-val a város számos pontja gyorsan elérhető. A lakás közelében iskola, orvosi rendelő, kisebb és nagyobb üzletek, uszoda, színház...





Ajánlom kezdő és haladó pároknak és befektetési célra egyaránt!



 


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Rupert Erika
+36 30 851