Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912627

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

43 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*Kizárólag Nálunk!* Szigetelt épület, tárolóval!

Az 5 éve műszakilag és esztétikailag (külső nyílászárók, villany és vízvezetékek, konyhabútor, fürdőszoba, laminált padló) teljes körűen felújított 43 nm-es lakás Angyalföld belső részén helyezkedik el, a Szegedi és Szent László utca találkozásánál.

A szép állapotú, akár tisztasági festéssel költözhető lakás egy karbantartott, szigetelt, felújított tetővel és pince vezetékekkel rendelkező, jó lakóközösségű ház első emeletén fekszik, nappali ablakai az utcára, hálószoba ablakai a csendes, belső udvarra tájoltak.

A lakásban egy tágas amerikai konyha, nagy méretű hálószoba kapott helyet, egy kényelmes zuhanyzós fürdőszobával illetve egy gardrób helyiséggel rendelkezik. A praktikus alaprajzú, konvektoros lakáshoz a pincében egy kb 4 nm-es tároló is tartozik, mely az ár részét képezi. A közös költség 13e Ft, a lakás vízórás, egyedi gáz fűtésű, így a fogyasztás és költségek jól kontrollálhatóak.
A bútorok és a visszabérlés lehetősége megbeszélés tárgyát képezik.

A nyugati tájolású, otthonos lakás egy kellemes zöld fás területre néz, a belső kertjében pedig a lakóknak lehetőségük van a pihenésre, sétára, olvasgatásra.

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242