Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8881446

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

41 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Angyalföldön Szegedi úton, Honvédkórház közelében 4 emeletes társasház földszintjén eladó rendkívül csöndes, napfényes, 41 nm-es egyszobás, szép állapotú lakás.

20 nm-es lakószoba, tágas beépített konyha étkezővel (11 nm), zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, kamra és előszoba helyiségekből áll. Szoba parkettás, többi helyiség járólapos. A lakás belső udvarból közelíthető meg, a lakás előtti kb 7 nm-es előtér szabadon használható kiülős teraszként is akár, mivel más lakás onnan nem nyílik. A lakás DNY-i fekvésű, az ablakok csöndes udvarra néznek. A lakásban új, redőnyös műanyag ablakok kerültek beszerelésre, és a vízvezetékek lettek felújítva. Belmagasság: 2,75 méter.

Közös költség: 19.000 Ft/hó. Rezsi külön fizetendő. Gazdaságos fenntartású, alacsony rezsivel. Gázátalány kb: 6-7000 Ft/hó. Nappali és éjszakai áram. A villanybojler éjszakai (olcsó) áramról működik. A társasházban a lépcsőházi elektromos hálózat felújítása megtörtént. Rendezett, kulturált lépcsőház és lakóközösség.

A környéken kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra. 14-es villamos Béke téri megállója csak 4 perc sétára, 1-es villamos, 3-as metró megálló pedig kb 10 perc sétára. Bevásárlási lehetőségek (Aldi, Lidl) és orvosi rendelő is a közelben. A környéken mindig van szabad parkolóhely, bejelentett lakcímmel ingyenes utcai parkolás.

Befektetésnek is kiváló választás lehet, jól kiadható.
1/1 tulajdon, tehermentes.

Ma még elérhető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Bakos Zsuzsanna
+36 20 974