Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8901012

Szi-We Otthona Kft.

128 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző luxus ingatlant Budapest egyik legnívósabb lakóparkjában, a Duna Pearlben, Újlipótváros szívében!

Ez az exkluzív, modern lakás tökéletes választás azok számára, akik a belváros közelségében, de csendes, nyugodt környezetben keresnek új építésű otthont.

Lokáció és környezet:
A Dunai panorámás erkélyről csodálatos kilátás nyílik a folyóra, amely egy pohár bor vagy egy kávé elfogyasztásához is ideális helyszín. A Margitsziget, a Szent István Park és a Duna-part közelsége rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál a szabadidő eltöltéséhez. Az ingatlan könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, ugyanakkor a belvárosi nyüzsgéstől mentes, nyugodt környezetet biztosít.

A lakás főbb jellemzői:
Alapterület: 109,22 m² bruttó
Terasz: 38,77 m² dunai panorámával
Dupla erkély: 3,55 m² és 3,06 m²
Elrendezés: Nappali + 3 hálószoba, külön mosókonyha, szülői háló saját fürdőszobával (zuhanyzós).
A lakás III. emeleti, ahonnan a nappaliból nyíló terasz páratlan dunai kilátással gazdagítja az otthoni élményt. A nappali-konyha-étkező egy tökéletes élettér a mindennapokhoz, melyhez a legmodernebb technológiákat és belsőépítészeti megoldásokat használták fel.

Különlegességek:
NEFF konyhagépek
Egyedi asztalosmunkák
Háttér LED-világítás
Elektromos redőnyök
Magas minőségű, egyérintéses villanykapcsolók
Telefonról vezérelhető ajtónyitás
Axor csaptelepek
Icon okosotthon rendszer

A lakás belső kialakítása prémium anyagok felhasználásával történt, melyeket 7 különböző országból válogatott a belsőépítész. Az ingatlanhoz portaszolgálat is tartozik, ami további kényelmet és biztonságot nyújt az ott lakók számára.

Garázs és tároló lehetőségek:
Az ingatlanhoz akár 5 autóbeálló is megvásárolható a mélygarázsban, amelyekhez elektromos töltési lehetőség is biztosított. Továbbá az épületben 9 tárolóhely is elérhető, összesen 200.000 euró értékben.

Bérbeadási lehetőség:
Az eladó különleges ajánlata, hogy 2026 márciusáig visszabérelné Öntől az ingatlant piaci ár felett! Így nem csak lakásként, hanem befektetési lehetőségként is kiváló választás lehet.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szi-We Otthona Kft.

Doktor Tímea
+36 70 412