Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923731

ARANY 6 HÁZ Kft.

27 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

13.kerületben az Ördögmalom utcában Eladó egy csodálatosan napfényes, 27 négyzetméteres, parkosított, zöld környezetben elhelyezkedő, azonnal költözhető szuper garzon lakás, mely, egy négy szintes társasház első emeletén található.

Az épület csúsztatott zsalu szerkezetű, biztosítva ezzel a tartósságot és az energetikai hatékonyságot. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik egyedi mérőórákkal, ami lehetővé teszi az energiaköltségek pontos nyomon követését. A lakásból gyönyörű kertre nyíló kilátás tárul elénk, melyet három ablakos szobánk fényáradatával még inkább élvezhetünk.

Fenntarthatósága nagyon kedvező, a közös költség 8100 Ft.
Ajánlom ezt a lakást elsősorban azoknak, akik a város nyüzsgése mellett is nyugodt, zöld oázisra vágyakoznak. Kiváló választás lehet diákoknak, fiataloknak vagy befektetőknek, akik kiadásra keresnek optimális ingatlant.

A közeli közlekedési hálózatnak köszönhetően, minden szükséges infrastruktúra könnyen elérhető, legyen szó bevásárlásról, kulturális és szabadidős tevékenységekről.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy Ön lehessen ennek a hangulatos garzon lakásnak a tulajdonosa!

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Térkép

A hirdető elérhetősége

ARANY 6 HÁZ Kft.

Szuhai Erika Mária
+36 20 943