Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8832902

OTP Ingatlanpont Csongrád

83 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2013
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó a 13. kerület egyik közkedvelt részén, Vizafogón egy újszerű, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, NAGY erkélyes lakás.

Az ingatlan a 3. emeleten található egy szép állapotú, 2013-as építésű házban, mely nagyon rendezett, saját belső kerttel rendelkezik - erről kertész gondoskodik. A lakás 83 nm-es, elrendezésének köszönhetően egy nagy amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba található benne, valamint 2 tároló/gardrób helyiség, fürdőszoba és külön wc.
Az összes szobából kijárás biztosított a teraszra, mely 17 nm-es és a gyönyörű belső kertre néz. Minden szoba nyugati fekvésű.
A lakóközösség nagyon kedves, nyugodt, a környék kellemes, gyorsan és könnyen megtalálható itt minden szükséges dolog.
A ház alsó szintjén üzlethelyiségek, a közelben iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárló központok, orvosi rendelő, gyógyszertár, minden karnyújtásnyira elérhető.
Tömegközlekedés szempontjából is kiváló, a 3-as metró kb. 4 perc, a 15, 75, 79-es (troli)buszok is 2 perc sétára elérhetőek.
A lakáshoz opcionálisan megvásárolható 2 db zárt teremgarázs hely is, melyeknek árai 8,9 M Ft/db, valamint egy emeleti tároló is, mely 3,9 M Ft a lakás vételárán felül.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Pócsik Attila
+36 70 788