Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911245

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest XIII. kerületében, a Mosoly utcában eladásra kínálunk egy 50 nm-es, 2 szobás, magasföldszinti lakást, amely egy rendezett téglaépítésű társasházban található!

A ház gépészetileg és esztétikailag is jó állapotban van, amit a kiváló lakóközösség és a lelkiismeretes közös képviselő gondos munkája biztosít.

A lakás az elmúlt években teljes körű felújításon esett át, amely magába foglalta az elektromos hálózat, a nyílászárók, a bejárati ajtó és a burkolatok cseréjét. A délnyugati tájolás miatt a nagyszoba rendkívül világos, és kellemes kertre néző kilátással rendelkezik. A közös költség jelenleg 14.350 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot is. Ezt az összeget a következő évben sem tervezik emelni, mivel a társasház jelentős megtakarítással rendelkezik.

A fűtést és a meleg vizet egy modern kombi cirkó kazán biztosítja, így a rezsi költsége egyéni fogyasztás alapján alakul. Az ingatlanhoz tartozik egy 3 nm-es, zárt, önálló tároló is a száraz, betonozott pincében, amely könnyen megközelíthető. A parkolás a közterületen gondtalanul megoldható.

Amennyiben további részletekre kíváncsi, vagy szeretné megtekinteni a lakást, kérem, keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792