Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8840410

-

40 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Bútorozott igen
  • Rezsiköltség 17 000 Ft/hó
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kérem, ingatlanközvetítők NE keressenek.


Budapest XIII. kerületében, zöld övezeti, három szintes társasházban tulajdonostól eladó ez a napfényes, 40 m2-es, vízórás, gázkonvektoros, villanybojleres, 1. emeleti, alacsony rezsijű lakás, melyhez tartozik még egy saját használatú pincetároló is.


Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően pár perc sétával sok minden elérhető. 8 perc sétára van az M3 metró, a 120-as és 105-ös buszok megállója, valamint a Pláza, melyben különféle szolgáltatások (pl. posta, mozi, bankfiókok, masszázs, élelmiszerbolt, éttermek, szépségszalon, egyéb) állnak rendelkezésre. 
6 perc sétával érhető el a Rákos patak mentén kialakított speciális futókör és kerékpársáv, valamint játszóterek, idilli környezetet kínálva a rekreációhoz. Ezenkívül kerékpársáv halad a társasház épülete előtt is. Néhány perc sétára található továbbá óvoda, iskola, templom és kórház is. Parkolásra az épület melletti parkolóban, ill. az épület előtt van lehetőség.


A lakásban egy nagy szoba, ami könnyen 2 szobává alakítható (jelenleg nappali és hálórész optikailag leválasztva), konyha, zuhanyzó, külön WC és közlekedő található. A délkeleti fekvésű szoba ablakaiból családi házas környékre van kilátás, a konyha és a fürdőszoba ablakai az északnyugati zöld udvarra néznek. A lakás rezsije elhelyezkedésének köszönhetően télen is nagyon alacsony. A közös költség 17.000 Ft/hó, mely a ház biztosítását, szemétszállítást, társasházi közös rezsit (takarítás, egyéb) valamint a felújítási alapot is tartalmazza. 


További képeket érdeklődés esetén küldök.


Az ingatlan azonnal költözhető!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bernadett

+36 30 489