Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917248

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

52 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1962
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Eladó különleges, design lakás a Lehel tér szomszédságában, a 13. kerületben!***

Budapest legdinamikusabban fejlődő részén a Ferdinánd-negyedben, közvetlenül a Lehel tér közelében eladó egy 52 nm-es, frissen felújított, utcai nézetű, napfényes lakás. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át belsőépítész tervei alapján, magas minőségű anyagok felhasználásával.

A lakás elosztása rendkívül praktikus: egy tágas nappali, hálószoba, hall, valamint külön gépesített konyha és fürdőszoba található benne. A lakás tulajdoni lap alapján földszinti, valóságban magasföldszintnek felel meg.

A műszaki felújítás során modern műanyag, hang- és hőszigetelt ablakokat szereltek fel elektromos redőnyökkel, a vízvezetékeket és az elektromos hálózatot is teljesen kicserélték. A társasház külső homlokzatának felújítása 2025-re van betervezve, ami tovább növeli az ingatlan értékét.

A lakóközösség rendezett és csendes, a belső kertben pedig nemrégiben biciklitárolót alakítottak ki.

A lakás rövid távú kiadása engedélyezett, így kiváló befektetési lehetőség. Az ingatlan teljes bútorzatával és berendezésével együtt is megvásárolható, így akár azonnal költözhető vagy kiadható.

A lakás 1/1 tulajdon, önálló helyrajzi számon található, per-, teher-, igénymentes. Azonnal költözhető!

Az épület újépítésű házak között található, a környék folyamatosan fejlődik. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, a város főbb pontjai könnyen és gyorsan elérhetőek. A Városliget 15 perc sétára, míg a Westend bevásárlóközpont mindössze 5 perce található gyalog. A metró, villamosok, trolik megállója 2 perc sétára található.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Pető Tamás
+36 30 416