Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8903609

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1978
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: VP14/102059
Eladásra kínálunk egy 36 m2-es, 1 szobás, összkomfortos panellakást a XIII. kerületben, a Kárpát utcában, minimális sétára a Duna-parttól!

A lakás a 10 emeletes, 1987-ben épült panelház 4. emeletén található, lift rendelkezésre áll. A társasház nem panelprogramos, de rendszeresen karbantartott, villanyvezeték csere és egyéb felújítások is történtek.

A lakás teljes körű felújításon esett át 2010-ben. Az eredeti fa nyílászárók nem szorultak cserére. A fűtést távhő biztosítja.

A bejárati ajtón belépve az előtértől közvetlenül jobbra helyezkedik el a világos, ablakkal rendelkező konyha, beépített, gépesített konyhabútorral. A bejárattól egyenesen továbbhaladva pedig egy étkező rész következik. Az étkezőt elhagyva, jobbra fordulva egy közlekedőre érünk, melynek jobb oldalán egy különálló WC és egy kádas fürdőszoba található, utóbbiban egy mosógép is elfér. A közlekedő végén egy gardrób biztosít remek tárolási lehetőséget, bal oldaláról nyílik a hatalmas ablakokkal ellátott, délnyugati tájolású, csendes utcára néző hálószoba.

A lakás egy kis nyitott folyosón keresztül közelíthető meg a lépcsőházból. Privát szférát biztosít, mivel zárható, és mindössze egyetlen lakóval kell osztozni rajta. Asztal és szék igény szerinti elhelyezésével teraszként is kialakítható.

Kitűnő lokációval rendelkezik az ingatlan, hiszen 2-3 perc alatt elérhető a Duna-part, kb. 10 perc alatt pedig az M3-as metró Dózsa György úti megállója. Az épület előtt áll meg a 15-ös busz és a 75-ös troli. A társasház két oldalán van lehetőség autóval való parkolásra is. A Westend és Duna Plaza bevásárlóközpontok, valamint egyéb közlekedési csomópontok is rövid idő alatt elérhetők.

Rengeteg bolt, kávézó és étterem található a közelben, sétatávolságon belül. A csendes, parkos környezet közvetlen vonzáskörzetében számos park, játszótér, kutyafuttató és sportolási lehetőség is adott.

Az ingatlan teljes mértékben per-és tehermentes, azonnal költözhető. Pároknak, valamint befektetőknek is kiváló választás lehet.

Irányár: 49.500.000 Ft, ebben benne foglaltatik a teljes berendezés és a bútorzat is.

Közös költség: 12.000 Ft/hó, távfűtés átalány: 7.500 Ft/hó.

A lakást jelenleg nem lakják, így előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető! Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

Varga Péter Bp. XIV. Ilka utcai iroda
+36 30 831