Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896171

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1978
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: szcs/101963
Eladó a XIII. kerületben, a Kárpát utcában (a Dózsa György úti metrómegállótól 10 percre) egy 36 m2-es, 1 szobás, összkomfortos panellakás!

A lakás az 1987-ben épült 10 emeletes társasház 4. emeletén található. Lift van! Az ingatlan rendszeresen karbantartott, villanyvezeték csere és egyéb felújítások történtek annak ellenére, hogy a társasház nem panelprogramos.

A lakás 2010-ben lett teljeskörűen felújítva, azóta pedig gondos odafigyeléssel vigyáznak rá! Jelenleg nem lakják, így előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető!

Az eredeti fa nyílászárók nem szorultak kicserélésre, a fűtést pedig pár évvel ezelőtt modernizálták távfűtésre.

A lakás rendkívül napfényes a hálószobában található hatalmas ablakoknak, és délnyugati tájolásának köszönhetően. Az ablakok a nyugodt utcára néznek, ami rendkívül csendes, így biztosítva a békés légkört.

A tágas szoba mellett különálló WC és egy kisebb gardrób biztosít praktikus tárolási lehetőséget. A fürdőszoba kádas, illetve mosógép is megtalálható benne! Az ablakos konyha amellett, hogy rendkívül világos, természetes szellőzést is nyújt! Emellett a konyhabútor beépített, illetve gépesített, így használatra kész az új Tulajdonosnak!

A lépcsőházból egy kis nyitott folyosón érhető el a lakás, amely egy másik lakóval közös és zárható, így biztosítva a privát szférát! Igény esetén teraszként is kialakítható, kényelmesen elfér egy asztal és egy szék!

A lokáció roppant kedvező, parkos környezetben, csendes részen található, a Duna-parttól sétatávolságra! A társasház előtt és mögött van lehetőség az állandó parkolásra, illetve az épület előtt található a 15-ös buszmegálló is!

Bolt közvetlenül a ház mögött található, valamint kávézók és éttermek mind sétatávolságon belül érhetők el. Ezenkívül rengeteg park, játszótér, fitnesz park és kutyafuttató található az ingatlan vonzáskörzetében!

Tökéletes választás pároknak, illetve befektetőknek, az adottságait tekintve!

Az ingatlan teljesen per és tehermentes! Azonnal költözhető!

Irányára 49.500.000 Ft, amely magába foglalja a teljes berendezést és bútorzatot!

A közös költség: 12.000 Ft, a távfűtés átalány 7.500 Ft/hó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, megtekintéssel, illetve további információval kapcsolatban keressen bizalommal a megadott telefonszámon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

Széll Csenge Bp. XIV. Ilka utcai iroda
+36 20 423