Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906700

Homes for Sale Kft.

92 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest 13. kerületének szívében, az Újlipótváros vibráló környezetében kínáljuk eladásra ezt a 92 négyzetméteres, háromszobás lakást, amely remek lehetőséget biztosít mindazok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék alakítani otthonukat, vagy befektetési céllal keresnek ingatlant. vagy belvárosi irodát keresnek.

A lakás felújítandó állapotban van, így Önnek lehetősége nyílik arra, hogy saját elképzelései szerint formálja meg a teret, amely minden igényét kielégíti. Kis átalakítással 2 hálószobás duplakomfortos lakássá alakítható a család számára, ezzel az értékét is emelve.

A lakás azonnal birtokba vehető. A társasház bejárata már megújult, a körfolyosók felújítása elkezdődött.

Újlipótváros egy rendkívül keresett városrész, amely számos előnnyel bír. A környék biztonságos, csendes utcákkal és barátságos szomszédsággal várja új lakóit. A közelben található számos bolt, kávézó és étterem, így a mindennapi szükségletek könnyen elérhetők. A közlekedési lehetőségek kiválóak, hiszen a közelben több busz- és villamosmegálló is található, amelyek gyors és kényelmes eljutást biztosítanak Budapest belvárosába és más kerületeibe. Az M3-as metróvonal is könnyen megközelíthető, így a főváros többi része is gyorsan elérhető. A Margitsziget 5 perc sétával elérhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges ingatlan, ne habozzon! Bizalommal keressen kérdéseivel.

89900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Bácskai Nikolett
+36 70 716