Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8825880

Tipp Ingatlan Kft

43 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT ERKÉLYES LAKÁS ANGYALFÖLDÖN! ***



IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL!



Frissen, TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSON átesett, második emeleti, fiatalosan kialakított amerikai konyhás nappali + hálószobás lakást kínálunk megvételre, Angyalföld parkokkal övezett, kulturált részén.



A lakás egy jó állapotú, 3 emeletes épület második emeletén található. Ablakai utcára és parkra néznek, és a DK-Dny-i tájolásának köszönhetően, egész nap fényben úszik.



A felújítás során a teljes víz-, villanyhálózat, a nyílászárók és a burkolatok is megújultak. Az otthon melegét távfűtés szolgáltatja, ami havi 9.000 Ft/hó átalánydíjban fizetendő!!! A meleg vizet energiatakarékos villanybojler biztosítja. Gázóra van a lakásban, de jelenleg nincs hozzárendelve fogyasztó.



Az előszobában és a hálószobában, beépített gardróbszekrények találhatóak. Az amerikai konyhás nappaliban pedig, egy gépesített beépített konyhabútor, ami a vételár részét képezi. Az ablakok redőnnyel szereltek. A nyári kellemes hőmérsékletről, klíma berendezés gondoskodik!



Az infrastruktúra tökéletes. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy fiatalos kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen.



Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, akár azonnal birtokba vehető. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Nagy Róbert
+36 20 314