Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8901128

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

62 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1977
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest XIII. ker., Göncz Árpád városközpont közelében, a Gidófalvy Lajos utcában, liftes házban, egy 62 nm-es, első emeleti, 3 szobás, felújítandó panellakás a hozzátartozó 4 nm-es erkéllyel. Ez a lakás kiváló választás lehet kisgyerekes családok, fiatal párok, illetve befektetők részére is, hiszen egy kisebb felújítást követően gyorsan kiadható.

A lakás kiváló elosztása még tovább fokozható. A tulajdonos már meg is kezdte az átalakítást azzal, hogy a korábbi konyha és étkező közötti válaszfalat kibontotta, így könnyen, gyorsan kialakítható egy amerikai konyhás nappali.

Az otthon melegét távhőszolgáltató biztosítja egyedi mérős radiátorokkal. A lakásban lévő további közműszolgáltatások is egyedi mérőórák alapján kerülnek elszámolásra.

A közös költség 16.430,- Ft, a rezsiköltség is alacsony. A lakáshoz tartozik a pinceszinten 3 lakóval közös, zárható, 4 nm-es pincerész.

A lakók szeretnek ott élni, mert a szomszédok, kulturáltak, kedvesek, barátságosa, segítik egymást. A közös képviselet jól végzi a munkáját a lépcsőház és a folyosók tiszták, rendezettek, a társasház megtakarítással rendelkezik.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben számos élelmiszerbolt, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, étterem, posta, játszótér, kutyafuttató található.

A tömegközlekedés is kiváló hiszen az M3-as metrónak, autóbuszoknak, villamosoknak köszönhetően a város bármely pontja könnyedén, gyorsan elérhető.

Referenciaszám: M288225
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495