Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918976

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

52 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1962
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó különleges, design lakás a Lehel tér szomszédságában, a 13. kerületben!

Budapest dinamikusan fejlődő részén a Ferdinánd-negyedben, közvetlenül a Lehel tér közelében eladó egy 52 nm-es, frissen felújított, utcai nézetű, napfényes lakás. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át belsőépítész tervei alapján, magas minőségű anyagok felhasználásával.

A lakás elosztása rendkívül praktikus: egy tágas nappali, hálószoba, hall, valamint külön gépesített konyha és fürdőszoba található benne. A lakás tulajdoni lap alapján földszinti, valóságban magasföldszintnek felel meg.

A műszaki felújítás során modern műanyag, hang- és hőszigetelt ablakokat szereltek fel elektromos redőnyökkel, a vízvezetékeket és az elektromos hálózatot is teljesen kicserélték. A társasház külső homlokzatának felújítása 2025-re van betervezve, ami tovább növeli az ingatlan értékét.

A lakóközösség rendezett és csendes, a belső kertben pedig nemrégiben biciklitárolót alakítottak ki.

A lakás rövid távú kiadása engedélyezett, így kiváló befektetési lehetőség. Az ingatlan teljes bútorzatával és berendezésével együtt is megvásárolható, így akár azonnal költözhető vagy kiadható.

1/1 tulajdon, önálló helyrajzi számon található, per-, teher-, igénymentes. Azonnal költözhető!

Az épület új építésű házak között található, a környék folyamatosan fejlődik. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, a város főbb pontjai könnyen és gyorsan elérhetőek. A Városliget 15 perc sétára, míg a Westend bevásárlóközpont mindössze 5 perce található gyalog, a metró, villamosok, trolik megállója 2 perc séta.

M289412

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495