Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916427

Duna House - Budafok – Újhegy

88 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nagypolgári elegancia a Németvölgyben!

Budán, a Tóth Lőrinc utcában patinás villaépület magasföldszintjén tágas, frissen és teljeskörűen felújított lakás eladó. A 88 nm-es, prémium kategóriás ingatlan minden részletében a minőséget, az egyediséget és a harmóniát sugározza, különleges ajánlat a XII. kerületi villalakások piacán.

A lakás egy kívül-belül jó állapotnak örvendő ötlakásos társasházban található. A ház homlokzati szigetelése, aljzatszigetelése megtörtént. Megújult a kerítés, elektromos kapun keresztül megközelíthetőek a felszíni parkolók. A lakóközösség jó és összetartó, a lépcsőház zárt, rendezett. A házat gondozott, parkosított kert veszi körül, melynek egy részét a lakók közösen, egy részét pedig használati megosztás szerint használják. A lakás felújítása során az aljzatszigetelésig visszabontották a födémet, a padló új szigetelést és a szobákban magas minőségű parketta, a vizes helyiségekben pedig exkluzív hidegburkolatot kapott. A falakban a víz- és villanyvezetékek újak. A nyílászárók a ház eredeti stílusát megtartva felújítottak, hő- és hangszigetelt üveggel szereltek. Egyedi méretre gyártott. elegáns konyhabútor konyhai gépekkel, exkluzív szaniterek, szerelvények teszik a lakást egyedivé és otthonossá.

A fűtésről és melegvíz ellátásról gazdaságos egyedi kondenzációs cirkó, a nyári napok kellemes hőmérsékletéről pedig hűtő-fűtő klíma gondoskodik.A kertben egy autó számára beállási lehetőség biztosított. A pincében tágas, kb 12m2-es tároló tartozik a lakáshoz.

Közlekedés, infrastruktúra kiváló - közelben MOM Park, Helyvidék bevásárlóközpont, nemzetközi és önkormányzati bölcsődék, óvodák iskolák találhatóak. Tömegközlekedéssel vagy autóval a belváros percek alatt elérhető!

Legyen Ön a felújítás utáni első lakója ennek a minden tekintetben egyedi és elegáns otthonnak.

Az ingatlan iroda- vagy rendelőként is remek választás lehet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Budafok – Újhegy

Szegő Péter
+36 30 312