Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923868

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

111 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Fűtés Geotermikus
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

PRIVÁT LUXUS A XII. KERÜLET LEGPATINÁSABB RÉSZÉN!
Megvételre kínálok a XII. kerületben, Mártonhegyen, új építésű villaparkban egy PANORÁMÁS, 111 m2-es ,3 szobás lakást, 112 m2 terasszal és saját garázzsal, KÜLÖN BEJÁRATTAL. Átadás: 2025 július
A beruházásban közel 2700 m2-es telken, 2 lakótömbben összesen 7 db, teljesen ÖNÁLLÓ lakás jön létre, külön bejárattal, PRIVÁT KERTTEL, saját lépcsőházzal (és lifttel) és 2 férőhelyes önálló, zárható garázzsal, DÉLI tájolású ÖRÖKPANORÁMÁVAL.
Mindegyik otthon teljesen elszeparált egymástól, mint egy családi ház. A lakásokhoz tároló is tartozik.
A 167 m2-es, 3 lakás belső kétszintes, kívülről közvetlenül és a kétállásos garázs felől is megközelíthető. Az előtérből a tágas nappali-étkező-konyha részbe lépünk. A nappali teljes frontján, illetve az étkező felőli oldalán is megközelíthető a 48 m2-es tágas terasz. A felső szinten további 2 hálószoba található, mindegyiknek saját fürdője van és mindkét hálóból megközelíthető a 63,8 m2-es terasz.
A teljes projektet csúcsminőségű alapanyag, innovatív kialakítások, kiváló minőségű, elegáns belsőépítészeti megoldások jellemzik!
A lakások a legmagasabb minőségi kategóriájú műszaki felszereltséggel készülnek OKOS OTTHON megoldásokat alkalmazva.
A nyílászárók 3 rétegű hő- és hangszigetelő üveg, erős alumínium váz és fa (eukaliptusz) kombinációjából készülnek (nincs műanyag). Emellett szellőztető rendszer kerül beépítésre, elektromosan állítható zsalúzia gondoskodik az árnyékolásról. Videós kaputelefon és kamera, rendszám felismerő kapunyitás növeli a kényelmet.
Fűtés-hűtés: lakásonként hőszivattyús fűtés és napelem rendszer kerül telepítésre, padlófűtés és mennyezetfűtés kombinációjával.
Személyre szabható belső terek, csúcstechnológiás gépészeti, és Okos Otthon megoldások!
Az ingatlan a XII. kerület legpatinásabb részén készül, a Bach csomópont, és az M1/M7/M0 pár perc alatt elérhető! A közelben számos helyi- és nemzetközi oktatási intézmény található, valamint a Hegyvidék Központ, MOM park!
További információért, hívjon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kocsmár Daniella
+36 70 730