Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912394

Duna House Csillaghegy

417 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy egyedi tervezésű, kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolattal rendelkező, intim, tágas téglalakás - teljes újjáépítés és szuper lokáció.
A négy lakásos társasház, melyben található egy exkluzív kertvárosi részen helyezkedik el, csendes zöldkörnyezetben 12. kerület Szent Orbán tér felett. A modern, teljesen újjáépített társasházi lakás energiatakarékos hőszivattyús fűtéssel gondoskodik az itt élők kényelméről és a fenntartási költségek kedvező mértékéről.
A lakás minden szobája közvetlen kapcsolattal rendelkezik a lélegzetelállító, 417 m2-es, kizárólagosan használt kerthez, ami ideális helyszínt nyújt egy saját medence és szabadtéri sütögető hely kialakításához.
Az épület úgy lett tervezve, hogy a lakás előtt átjárás ne legyen, így biztosítva az itt élők magánéletét.
A lakásban a modern kor igényeinek megfelelően padlófűtés működik hőszivattyúval, ami a komfortérzetet az egész ingatlanban biztosítja. A Használati melegvíz-tartály beépítése gondoskodik a melegvíz-ellátás hatékonyságáról.
A vételáron felül megvásárolnadó 20 millió Forintért egy garázs és további egy felszíni autóbeálló, így a parkolás sem okoz gondot.
A lakás elosztása ideális: egy tágas nappali, két különálló hálószoba - mindegyik saját fürdőszobával -, különálló konyha, két fürdőszoba, három WC, egy gardróbszoba, valamint egy műszaki helyiség alkotják.
Az ingatlan kivitelezése során különös figyelmet fordítottak a modern technológiák alkalmazására, található minden helyiségben inverteres légkondicionáló is a padlófűtés mellett.
Mindössze néhány perc sétára található nemzetközi és osztrák iskola is, közértek, pékség, minden ami a hétköznapi élethez kell ezért különösen kiscsaládosok, fiatal pár számára teszi vonzóvá ezt a lehetőséget.
A társasház tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a szomszédok intim szférájának biztosítására, valamint a biztonsági és technológiai megoldásokra is, mint a kamerás kaputelefonrendszer és a riasztó.

Irányár: 2Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Csillaghegy

Gujdár Zsuzsa
+36 30 425