Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914297

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

75 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

!A KÉPEK NEM LÁTVÁNYTERVEK, A VALÓSÁGOT TÜKRÖZIK!

Eladó Krisztinavárosban egy PRÉMIUM minőségben FELÚJÍTOTT 1. emeleti, erkélyes, csendes, zöldre néző, nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás LUXUS otthon, ahol egyszerre teljesül a KIVÁLÓ LOKÁCIÓ, valamint a TÖKÉLETES ELRENDEZÉS közeli teremgarázs beállási lehetőséggel.

A lakás 75 m2-es + 4,2 m2 erkély, nagyvonalú, tágas terek jellemzik. A lakberendező által tervezett, átgondolt, kivételesen praktikus alaprajznak köszönhetően kényelmes élettér valósult meg, ahol megtalálható egy főhálószoba hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszobával, egy második hálószoba, vendég wc, egy 4 m2-es, kádas fürdőszoba, különálló háztartási helyiséggel és egy tágas, nappali-étkező-konyha.

A LAKÁS

A lakás a Krisztinavárosbs , egy 13 lakásos társasház 1. emeletén helyezkedik el. A bejárathoz függőfolyosón jutunk el, ami a ház parkosított belső kertjére néz. Három lakás található az emeleten, ez a középső. A nagyvonalú, 9 m2-es előszobába érkezünk meg, innen nyílik a lakás összes többi helyisége. Hatalmas, mennyezetig érő gardróbszekrényben tudjuk tárolni a cipőket-kabátokat.

A két hálószoba délnyugati tájolású, délután süt be a nap. A főháló 17 m2, nagyon kényelmes méretű, tartozik hozzá egy privát, zuhanyzós fürdőszoba. Óriási, 85 cm mély, mennyezetig érő gardróbszekrény gondoskodik arról, hogy minden ruhának, bőröndnek jusson hely. Az ággyal szemben ötletes és praktikus beépített bútort terveztünk, egyik oldalon polcos és fiókos elemekkel, másik oldalon pedig egy kis dolgozósarokkal. A hálószoba fókuszpontja a gyönyörű dizájn tapéta, ami a délutáni napfényben igazán lenyűgöző látványt nyújt. Kényelmesen elfér és körbejárható egy nagy méretű franciaágy. A főhálóhoz tartozó, en suite fürdőszobában épített zuhanyzó található, elegáns, természetes hatású burkolatokat használtunk a víztérben, ezen kívül különlegessé és egyedivé teszi a helyiséget a falakon használt (vízálló) tapéta.

A második lakószoba 10 m2-es, használhatjuk második hálószobának, vendégszobának, vagy dolgozószobának is. Ez a szoba is számos egyedi megoldást rejt: a régi cselédbejárat helyén hatalmas üvegfelületet hagytunk, így a lehető legtöbb fényt kapja a helyiség. Ezen kívül ebben a hálóban is találunk egy tekintélyes méretű gardróbszekrényt, aminek lekerekített, íves széle dizájn elemként funkcionál és növeli a térérzetet. Az előszobából nyílik a különálló vendég wc kézmosóval és bidé csapteleppel, közvetlenül mellette található a kádas fürdőszoba, ami egy igazi kuriózum. Fókuszpontja a kád mögött található dizájn csempe, ami lélegzetelállító látványt nyújt a fürdő minden pontjából. A nagy méretű mosdószekrény és wc fölött található beépített szekrény elegendő tároló kapacitást biztosít a fürdőszobai kellékeknek. A háztartási helyiséget egy egyedi üveg tolóajtó választja el a fürdőtől, itt előkészültünk a mosó, illetve szárítógépeknek, valamint az összes gépészeti berendezés is itt található, így ezeket nem kell a lakásban kerülgetni.

Az előszobából impozáns, egyedi tervezésű, nagypolgári stílusú dupla szárnyú ajtón keresztül lépünk be a 27 m2-es nappaliba, ami a konyha-étkező funkciókat is ellátja. Magas minőségű, egyedi konyhabútort terveztünk, amit asztalos valósított meg. Teljesen gépesített, prémium kategóriás, kivételesen csendes beépített gépekkel: hűtő, mélyhűtő, mikrohullámú sütő, 12 személyes mosogatógép, hatalmas gránit mosogatómedence, indukciós főzőlap, légkeveréses sütő, valamint szagelszívó, aminek a kivezetése gipszkarton álmennyezetbe van rejtve. A konyhabútor látványeleme a füstüveg ajtós tálaló szekrény, ami hangulatvilágítással dekoratív eleme a szobának. A konyhabútor folytatásaként, azzal megegyező anyagokból készült egy tv komód is, így a konyha-nappali funkciók közötti átmenet elegáns megoldással valósítottuk meg. Bőven elfér egy nagyobb, L alakú kanapé fotellel, illetve étkezőasztal is, anélkül, hogy zsúfoltnak éreznénk a teret. A nappaliból léphetünk ki a 4 m2-es teljesen felújított erkélyre, ami csendes utcára néz.

A pincében egy 3 m2 méretű tárlóhelyiség is tartozik a lakáshoz, ami a társasházi alapító okiratban is fel van tűntetve.

MŰSZAKI TARTALOM

A felújítás tervezésébe bevontunk építész tervezőt, statikust és lakberendezőt. A lakás összes régi válaszfalát elbontottuk, kicseréltük a víz és villanyvezetékeket, korszerűsítettük a fűtésrendszert modern, kondenzációs kazánnal, kéménybéleléssel.

A külső nyílásszárók fából készültek, fújt felületkezeléssel, 3 rétegű hő- és hangszigetelt üvegezéssel. Elektromos vezérlésű, alumínium redőnyök és szúnyoghálók vannak minden ablakon. 3 db hűtő-fűtő klíma található a lakásban, az elektromos hálózatot felbővítettük 3x25 amperre. A szobákban radiátorok gondoskodnak a melegről, a fürdőszobákban törülköző szárítós radiátorok, valamint elektromos padlófűtés van. A szomszédokkal határos falak elé hangszigetelő előtétfalakat építettünk, ennek és a 3 rétegű ablaküvegezésnek köszönhetően a lakás abszolút csendes. A lakás teljes területén álmennyezet található, itt futnak a vezetékek. Az összes válaszfal hangszigetelő, dupla akusztik kartonból épült, így teherbírása és hangszigetelő tulajdonsága is kiváló minőségű. Az aljzat kialakítása beton és szárazépítéses technológia: a vizes helyiségekben és az előszobában betonoztunk, a lakószobákban fa gerendák és 22 mm-es osb lapok duplán fektetve.

A hidegburkolatok magas minőségű spanyol lapok, a szobákban pedig lakkozott, valódi tölgyfa szalagparketta van. A belső nyílászárókat az eredetiek alapján épületasztalos gyártotta fából, a dupla szárnyú, üvegezett ajtó egyedi tervezésű. Riasztórendszert építettünk ki, egyedi mérőórával rendelkezik minden közműszolgáltatás. A felújításról rendelkezésre áll teljes tervdokumentáció és fázisfotók is.

A TÁRSASHÁZ

A polgári társasház az Alkotás utca és az Ugocsa utca között helyezkedik el. 13 lakóingatlan található benne és 2 üzlethelyiség (mindkettő fodrászat) az utcaszinten. A közös képviseletet cég látja el. A ház csendes, barátságos lakóközösségű, kedves szomszédokkal. A háznak van megtakarítása, folyamatosak a korszerűsítések: megtörtént az utcafronti tető héjazat cseréje, a függőfolyosók, valamint a belső homlokzat felújítása, a gáz hálózat korszerűsítése. Tervezi a társasház a jövőben a villany hálózat felújítását, valamint a tető és a kémények korszerűsítésének folytatását. Felújítási alapot képeznek a lakók, köztartozása senkinek nincs a házban.

PARKOLÁS

Az utcában (és a környező utcák mindegyikében) a kerület kialakított lakossági parkoló zónákat, ezek hamarosan érvénybe lépnek, így a bejelentett lakcímmel rendelkező autó tulajdonosok meg tudnak állni a ház közvetlen közelében is. Ezen kívül a tulajodonos bérel egy teremgarázs helyet 3 percre a lakástól, a Dolgos utcában; ezt a bérletet át tudja adni a leendő tulajdonosnak, a garázs tulajdonosa erre nyitott.

A KÖRNYÉK

Sétatávolságra található a MOM Park, valamint a Gesztenyés Kert. Kiváló az infrastruktúra: tömegközlekedés 1-2 perc sétára, kormányhivatal, posta, bevásárlási lehetőség szintén néhány percre található. Éttermek, kávézók, szabadtéri szórakozási lehetőségek, MOM Sport, mozi minden elérhető távolságban van.


Rendezett tulajdoni viszonyok, a lakás per-, teher- és igénymentes, a házban elővásárlási jog nincs. Azonnal birtokba vehető, az új tulajdonosnak már semmivel nem kell vesződnie, ide csak beköltözni kell.
A lakás vételára tartalmazza az összes beépített bútort, a felszerelt világítótesteket, valamint a függönyöket. A lakás teljes bútorzata egyedi megállapodás szerint megvásárolható.

További információkér, és megtekintésért keressen bizalommal!

187000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Gerák István
+36 70 881