Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8908667

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

56 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1968
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Buda legfrekventáltabb részén csendes mellékutcában, ősfás környezetben IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, GÉPESÍTETT amerikai konyhás TERASZOS, HŐSZIGETELT tégla lakás KORSZERŰ ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉSSSEL, AZONNALI KÖLTÖZÉSI LEHETŐSÉGGEL eladó. Közelben a köztársasági elnöki rezidenca, a Pető intézet és számos nagykövetség.

Az 56 m2-es, KERTKAPCSOLATOS ingatlan egy 12 lakásos társasház földszintjén található. Az eredeti lakást a 2022-ben történt felújítás során teljesen ÁTÉPÍTETTÉK, így egy modern, nagyon praktikus beosztású otthont alakítottak ki, ahol a tágas AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI mellett KÉT HÁLÓSZOBA, zuhanyzós fürdő és külön WC is helyet kapott.
A teljeskörűen felújítás során nagy hangsúlyt kapott az ENERGIAHATÉKONSÁG és a biztonság: nem megszokott módon a lakás 10 cm-es külső HOMLOKZATI SZIGETELÉST kapott, melyet kiegészített a pince felőli 10 cm-es szigetelés, illetve az 5cm hőszigetelés az egész lakásban az elektromos padlófűtés alatt. Az ablakok hő és hangszigetelt thermo ablakok alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval. A gépészet is teljesen megújult: új elektromos hálózat, új vízvezeték és csatorna rendszer, energiatakarékos led világítás. A teljes lakás melegpadlós: a vizes helyiségekben vízálló vinyl parketta, a szobákban laminált parketta.

A 21m2-es, gépesített, amerikai konyhás nappali ablakai a délre, saját intim teraszra néznek, mely egyébként közös tulajdonú, de szokásjog alapján az itt lakó használhatja, így benn is a zöldövezetben érezheti magát.
14m2 és 11m2 szobák laminált parkettával. A lakáshoz tartozik egy 4 m²-es száraz tároló helység és két 20 m²-es közös használatú tároló helyiség.

Az épület tetején közös használatú terasz számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra: napozásra, grillezésre, de gyönyörködhetünk a panorában, láthatjuk a Rózsadombot, a Budai hegyeket, de akár a tüzijátékot is.

Parkolás a ház előtt közterületen ingyenes!

A közlekedés remek: a 155-ös busz megállója 2 perc. A Széll Kálmán tér autóval 7 perc, tömegközlekedéssel 12 perc. Bevásárló lehetőség a közelben : a Budagyöngye bevásárló központ gyalog 15 perc, autóval 6 perc alatt elérhető.

Az ingatlan üres, fizetés után azonnal költözhető. A tulajdonos szívesen fogadja az eurós fizetést is.

Irányára: 84.900.000 Ft

Hívjon akár hétvégén is, hogy megtaláljam állmai otthonát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Csontos Roland
+36 70 902