Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895770

Csorba Dániel e.v.

117 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Hőszitvattyú
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Ingatlan komfort Luxus
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Hőszitvattyú
  • Építőanyag Tégla
  • Kertkapcsolat igen 263m2
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az újépítésű társasház Budapest legnívósabb, panorámás részén található. Privát zsákutca végén találhatók az otthonok, melyekbe az első lakók már beköltöztek. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező beruházó által fejlesztett, magas színvonalú lakások már szerkezetkész állapotban vannak, így azok most kerülnek értékesítésre, hogy a befejezést minden esetben a vevői igényekhez alkalmazkodva tudja a beruházó kivitelezni.


Az acél pillérekkel megerősített monolit beton szerkezetű épület falai Porotherm klíma 30-as téglából, helyenként vasbetonból épültek. A belső elválasztó falak és lakáson belüli falszerkezetek Ytong/Porotherm elemekből állnak, helyenként gipszkarton előtét falak alkalmazásáva. A ház falainak szigetelése 10 centiméteres kőzetgyapottal lett kivitelezve, és minden lakás aljzatát 8 cm vastag lépésálló szigeteléssel látták el, ezzel biztosítva a megfelelő hang és hőszigetelést. A külső nyílászárók alumíniumból készültek, és a ház elegáns de visszafogott designjához igazodva halvány arany színben lettek beépítve, elektromosan vezérelhető redőny kiépítéssel. A lakásbejárati ajtók, hőszigetelt acéltokos kialakításúak, porszórt acéllemez borítással, biztonsági 6 pontos záródással. A lakásokon belüli ajtók, utólag szerelhető HPL vagy CPL felületképzésű szerkezetek, fém színű kilincsekkel, helyenként a falba becsúsztatható ajtólapok biztosítják a jobb térkihasználást. Az erkélyekre és teraszokra horganyzott acél tartószerkezetre kerülő kétrétegű biztonsági üveglapok kerülnek, alsósínes rögzítéssel.
Az épület hűtő – fűtő rendszerét Daikin hőszivattyúk biztosítják. A lakóterekben a mennyezetekre hűtő – fűtő rendszer kerül beépítésre, a fürdőszobákban padlófűtés és termosztatikus
radiátor biztosítja a szükséges komfort érzetet.


Az emeleti lakáshoz önálló kertrész és pihenőterasz tartozik, melyhez jakuzzi kiállások lettek telepítve.
A lakásban egy közel 55 négyzetméteres nappali-konyha-étkező tér lett kialakítva. A master hálószoba közel 16.5 négyzetméter, melyhez külön fürdőszoba és gardrób csatlakozik. A második hálószoba/vendégszoba/dolgozó közel 13 négyzetméter. Mindkét hálószobához egy intim, zöld terasz és kertrész csatlakozik, ide tudunk kilépni a szobákból. A konyhából nyílik egy külön kamra. A nappaliból egy 32 négyzetméteres panorámás terasz biztosítja a közös étkezések, és a nyugodt pihenés megfelelő feltételeit, ebben a nagyszerű lokációban, ahova élmény hazamenni.


Az telken már elkészült a kertészet, mely részeként korábbról megtartott fák és új ültetések egyaránt megtalálhatóak, mindenhol szép zöld talajtakarók és fű került telepítésre.


A maximális Vevői elégedettség érdekében a lakások belső kivitelezése minden esetben a Vevői igényekhez alkalmazkodva, lakberendezői tervek alapján kerül megvalósításra. A lakberendezői segítséget a beruházó biztosítja.
A vételár nem tartalmazza a beépített bútorokat és lámpákat.


A társasház tágas teremgarázzsal rendelkezik, ahonnan minden lakáshoz lifttel jutunk el.


Minden lakáshoz két beálló hely (30.000 EUR / autó), és egy nagy méretű tároló (35.000 EUR) megvásárolandó.


Ha szeretne egy örök értékkel rendelkező helyen, csendes és forgalomtól mentes zsákutcában élni, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra, akkor ez a lakás Önnek épült. Keressen minket elérhetőségeinken és örömmel mutatjuk be a még elérhető otthonokat.
Az ingatlan ára: 1.156.000 euró.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Csorba Dániel e.v.

Csorba Dániel
+36 20 776