Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8860226

-

57 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csodaszép környezetben, egy örökpanorámás nagy erkélyes lakás!

12. kerületben Buda zöldövezeti részén, Virányoson a Dániel úton található lakóparkban, 4 emeletes társasház 2. emeletén eladásra kínálok, egy 57 nm-es kétszobás, étkezős, ablakos konyhás, nagy erkélyes, örök panorámás jó állapotú lakást.
Már a konyhából bámulatos kilátás tárul elénk, ami folytatódik az étkezőben, a két szobán keresztül, a 7nm -es teraszon át.
Az ősfás környezetben található ingatlan, ami 15 perc sétára található a libegőtől 6 éve lett felújítva, víz-villanyvezetékek és a nyílászárók cseréje megtörtént. A fenntartási költsége kedvező, a közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, és 4 nm-es saját tároló is tartozik hozzá.

A gyermekbarát környezetben lakóparkon belül játszótér is megtalálható. A Széll Kálmán térről könnyen megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel is, 155, 156, 222, 22 és 22/A buszokkal.

Az elhelyezkedésének köszönhetően ez a bámulatos helyen lévő, csendes, jó adottságokkal bíró lakás tökéletes otthont tud teremteni, vagy akár kiadásra is megfelelő.

A tehermentes ingatlan azonnal birtokba vehető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

UVE Kft.

Bucsi Ildikó
+36 30 881