Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918912

OTP Ingatlanpont Csongrád

62 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1968
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***12. kerület impozáns részén, MÁRTONHEGYEN, csendes, zöldövezeti környezetben eladó egy remek adottságú 2 szobás, 1. emeleti, 62 m-es, csendes, napfényes lakás GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL.***

A délnyugati tájolású lakás 62 nm, két külön bejáratú szoba, gardrób, napsütötte, erkélyes (0,8 nm) étkező, konyha, kamra, külön fürdőszoba, illetve WC elosztású. A szobák a parkosított kertre néző 10,5 nm-es loggiában folytatódnak, A nagyméretű nyílászáróknak és tájolásának köszönhetően az egész lakás körbenapozott, világos. A lakás frissen festett, folyamatosan karban tartott. Nagyobb korszerűsítés 2000-ben volt, ekkor végeztek konyhafelújítást, burkolatcseréket, továbbá a konyhában és étkezőben ablakcserét. Állapota alapján akár azonnal költözhető, vagy igény szerint felújítható, korszerűsíthető. Az ingatlanhoz egy 2 m2-es saját pincerész és egy kb. 14 nm-es garázs is tartozik. A lakáshoz második garázs is vásárolható külön megállapodás alapján.

A fűtést gáz-héra cserépkályha, a meleg vizet villanybojler biztosítja.
Közös költség: 10.000 Ft, melyben benne foglaltatik a vízfogyasztás költsége, a közös helyiségek világítása, takarítás, szemétszállítás, felújítási alap.

Az ingatlan 4 szintes, 14 lakásos 1968-ban épült, folyamatosan karban tartott társasházban található. A társasháznak van megtakarítása, az épület kívül-belül kiváló állapotnak örvend, lift nincs.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a Mártonhegy csendes, zöldövezeti részén található, közel a város nyüzsgéséhez, mégis távol a nagyvárosi forgatagtól. A környéken óvoda, iskola, bölcsőde és számos szolgáltatás is karnyújtásnyira van; posta, bank, gyógyszertár és számtalan bevásárlási lehetőség, amelyek mind hozzájárulnak a mindennapi élet kényelméhez.
Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a csendes, nyugodt budai zöldövezet, a percek alatt elérhető városi infrastruktúra, akinek igénye, hogy otthonát saját egyedi elképzelései alapján alakítsa ki.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

További információért vagy megtekintéssel kapcsolatban hívjon a hét bármely napján.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Pócsik Attila
+36 70 788