Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8902384

-

52 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Tájolás Kelet
  • Építés éve 1928
  • Fűtés Távfűtés
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Családunk bővülése miatt eladóvá vált szeretett lakásunk. Rengeteget kerestük és végül szórólapozással találtunk rá. A fő szempontjaink ezek voltak: legyen világos, csendes, liftes ház, minden helyiségnek legyen ablaka, kellemes belmagasság, minél nagyobb ablakok, ne lehessen belátni, jó közlekedés, tágas konyha, nagy nappali, fűszernövényeknek hely. Most már nagyon értékeljük a boltok és a Kopaszi-gát közelségét, illetve a porszáraz 7 négyzetméteres pincében lévő zárt tárolót is.


A lakás 52 négyzetméteres egy 1928-29-ben épült, helyi védettség alatt álló art deco, liftes épület 4. emeletén található. A ház aszimmetrikus elrendezése miatt a lakás zárószinten helyezkedik el és a szobákkal szemben csak 3 emelet van.


A lakás saját részre, fokozatos, magas minőségű felújítás során megújult: teljes villanyhálózat és vízvezeték csere valósult meg. A nyílászárók borovi fenyőből, háromrétegű szigetelt üveggel az eredetivel megegyező külsővel újragyártásra kerültek. Az ablakok szúnyoghálóval és távirányítóval vezérelhető redőnyökkel vannak felszerelve. A 20 centiméteres álmennyezetbe üveggyapot szigetelés került. A belmagasság így a kamrában 3,2, többi helyiségben 3 méter. Inverteres klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet nyáron is. A konyhában, az előszobában és a fürdőben egyedi tervezésű bútorok növelik a lakás stílusos megjelenését. A munkapult prémium kőporcelán (Laminam) burkolatot kapott, mely hő-, tűz-, vegyszer- és vízálló. A mosogatógép, a sütő és a hűtő AEG termékek. A beépített bútorok és készülékek a vételár részét képezik.


A lakáshoz tartozik a pincében egy teljesen száraz, 7 négyzetméteres, lezárt tároló is.


A lakás körüli homlokzat és a tető mellvéd tavaly lett felújítva, lapostető folyamatosan karban van tartva.


A lakásban saját vízóra és villanyóra található, a fűtés távfűtés.


A közlekedés kiváló (1, 17, 41, 47-49, 56-os villamosok, 213-as busz, de a 4-es metró is csak 1 megálló vagy gyalog 10 perc), környéken számos park és játszótér található. A Kopaszi-gát és a Dürer-kert is mindössze 15 perc séta. 100 méterre található egy Aldi és a kereszteződés túloldalán egy SPAR is.


A környező utcákban napközben fizetős parkolás lett bevezetve, de az önkormányzattól jelenleg 12 ezer forintos éves díjért várakozási engedély kérhető a lakók számára.


 


INGATLANOSOK KÉREM NE KERESSENEK!


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Zsuzsanna Radics

+36 20 828