Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8908675

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1979
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

MEGVÉTELRE KÍNÁLOK A SOMOGYI ÚTON EGY SZÉP ÁLLAPOTÚ, 56 M2-ES, 2 SZOBA + HALLOS, ERKÉLYES, CSENDES, NAPFÉNYES, JÓL KIADHATÓ, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST!

Rendkívül frekventált, de mégis zöldövezeti környéken található, egy 1979-ben épült, 4 emeletes, tégla építésű társasház 4. emeletén. LIFT NINCS!
Keleti és nyugati fekvésének köszönhetően a délelőtti és délutáni órákban szép napfényes.

Az ingatlan szép, felújított állapotú, ezalatt értem a villany- és vízvezetékek, műanyag nyílászárók, konvektorok cseréjét, ablakos konyha, fürdőszoba, wc felújítását. A szobák igazi faparkettásak, a többi helyiséget járólappal burkolták. Keleti irányba néz a konyha és a hálószoba, nyugati a tágas nappali az erkéllyel. Beépített bútorok a vételárat képezik, a konyhabútorral a gépek is maradnak. Igény szerint a bútorok is maradhatnak. Fűtését konvektor, a melegvizet gázbojler szolgáltatja.

Fűtési költsége (meleg vízzel) egyedi mérés szerint fizetendő, átlagosan 6.000 Ft.
Közös költség 25.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot (jelenlegi kölcsönt is a fő villanyvezeték felújítására), ház biztosítást és a szemétdíjat is.
Tartozik a lakáshoz egy 3 m2-es saját tároló. Közös bicikli tároló is van.

Per és tehermentes, egy tulajdonosa van az ingatlannak, 2025 június 30-tól költözhető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz, villamos és a 4-es metró. A közelben megtalálható Etele pláza, Feneketlen-tó, Allee, Bikás park, piac, egyetemek, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis zöldes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

IRÁNYÁRA 69.9 MILLIÓ FORINT!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Oszter Károly
+36 70 902