Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896029

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

52 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1985
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

MEGVÉTELRE KÍNÁLOK A RÉTKÖZ UTCÁBAN EGY FELÚJÍTOTT, 52 M2-ES, 3 SZOBA + HALLOS, FRANCIAERKÉLYES, CSENDES, NAPFÉNYES, JÓL KIADHATÓ, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST!

Rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldövezeti környéken található, egy 1985-ben épült, 4 emeletes, LIFTES, panel társasház 3. emeletén.
Keleti és nyugati fekvésének köszönhetően délelőtt és délután szép napfényes, zöldre néz.

Az ingatlan mondhatni egy teljeskörű felújításon esett át, ezalatt értem a műanyag nyílászárók cseréjét (redőnnyel felszereltek), a nappaliban a faparkettát csiszolták, lakkozták, a hálószoba padlószőnyeget kapott, mindenhol máshol járólappal burkoltak. Fürdőszoba és a wc szintént felújított. Az előszoba és a háló kapott egy hatalmas beépített, tükrös, tolóajtós szekrényt. Klimatizálták a nappalit és a hálót. A konyha kapott egy jól felszerelt, beépített bútort, villanytűzhellyel, sütővel, elszívóval, hűtővel és mosógéppel. A mosógép kivételével minden a vételárat képezi. A nappali a hallal együtt 24 m2, a hálószoba 12 m2.

Fűtés átalánydíja 7.300 Ft, egyedi mérés szerint fizetendő, kedvező.
Közös költség 24.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, ház biztosítást és a szemétdíjat is.
Közös kis tároló helyiség van.

Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és megállapodás szerint költözhető.

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és néhány megállóra a 4-es metró. A közelben megtalálható az Eleven Center, Aldi, Lidl, Spar, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, igényes, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes, zöldes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

IRÁNYÁRA 54.9 MILLIÓ FORINT!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Oszter Károly
+36 70 902