Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8881325

V.ingatlan

67 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Építés éve 1970
  • Fűtés Házközponti
  • Építőanyag Tégla
  • Rezsiköltség 30 000 Ft/hó
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bp. XI. ker. Kőérberek zöldövezeti utcájában, egy 3 szobás jó állapotú 1 emeleti lakás, felszíni parkolóval, tárolóval, hatalmas közös kerttel, kedvező áron eladó!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 4 hektáros zárt területen szellősen épült 7 épülettömb a 60-as és 70-es években épült téglából. A lakópark jellegű ingatlan körbekerített, egyedi garázsokkal, felszíni parkolókkal, tárolókkal. A nagy zöld területek a társasház tulajdonában állnak, így biztosan nem kerülnek beépítésre később sem. Az épület kitűnő állapotú, karbantartott, köszönhetően a gondos közösképviselőnek, a felújítási alapnak és a rendszeres állagmegóvásnak. A társasház megtakarításokkal rendelkezik, jelenleg a főbejárati ajtót cserélik, és az épület körüli járdát újítják fel.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladó lakás 3 szobás, az 1. emeleten helyezkedik el, zárt és tiszta lépcsőházból nyílik. 4 éve fel lett újítva, melynek során cserélték az ablakokat, a víz- és villanyvezetékeket, burkolatokat, szanitereket és a bejárati ajtót is. Előnyös beosztása és nagy ablakai miatt rendkívül szerethető otthon. Kényelmes méretű kádas fürdőszoba épített Wc-vel, külön nyíló hálószobák, konyha és kamra beosztású. Az IKEA-s konyhabútor 4 éves, ahogy a konyhagépek is. Mosogatógép beépítve. Minden ablak ki lett cserélve, korszerű 3 rétegű hő és hangszigetelő üveggel ellátott és redőnnyel felszerelt. A bejárati ajtó biztonsági változat.

AZ INGATLAN MÉRETEI:

A lakás területe 67 m2 + 4 m2 pincerekesz
Részletesen:
- nettó lakás 67 m2
- nappali: 20 m2
- szoba: 14,7 m2
- szoba: 13,3 m2
- konyha: 8 m2
- fürdő szoba: 4,5 m2
- előszoba: 5,6 m2
- kamra: 1,5 m2
- pincei tároló: 4 m2
Belmagasság: 2,85 méter
Alaprajz a fotók között található.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtés házközponti, radiátor hőleadókkal. A meleg víz ellátás ugyancsak központi, egyedi méréssel. Bőséges elektromos teljesítmény lett kiépítve: 3x16 Amper rézvezetékekkel.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség mindössze 20.727 Ft, amely magába foglalja a szemétdíjat, a kertgondozást, a közös villanyfogyasztást, karbantartást, a takarítást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
Fűtés és meleg víz: 19.688 Ft /hó. Ez 67 m2-re vonatkozik és minden üzemeltetési költséget tartalmaz. (nem csak a gázszámla)
Felújítási alap: 10.857 Ft/hó

TÁROLÓ:
Alagsori szinten egy 4 m2-es zárt külön tároló tartozik a lakáshoz.

PARKOLÁS:
Kerten belül, sík területen bőséges parkolási lehetőség adott a lakóknak és alkalmi vendégeiknek. Tartósan, egy db felszíni beállóhely jár minden lakáshoz.

KÖZLEKEDÉS:
Buszmegállók 2-3 percre vannak a lakástól: 87-es 87 A és a 187-es busz, 41-es villamos 5 perc gyalogosan. Az M1 és M7-es bevezető szakasza és a budaörsi áruházak, Tesco, Aldi, Lidl 1,6-2 km, vagyis 3 perc autóútra. M4-es Metro (Kelenföld) 18 perc tömegközlekedéssel, 10 perc autóval. (3,9 km)
Óvoda, iskola, játszótér, sportolási lehetőségek, mind 10 percen belül elérhetőek.

A Sport11 sportközpont és rendezvényhelyszín, minősített sportcsarnokkal, stranddal és uszodával, fitnesz részleggel, műfüves sportpályákkal mindössze 1 km-re található a lakástól.

A telekkel szomszédos Hosszúréti-patak és Kamaraerdő kedvelt kirándulóhely, míg a Tóváros lakópark modern, fejlődő környezetet biztosít.

Ajánlom zöld övezeti, de jó közlekedésű otthont keresőknek, de kiadásra is jó vétel. További képeket, videót szívesen küldünk.

Az ingatlan jogilag rendezett, gyorsan költözhető. A lakásvásárláshoz CSOK, kedvezményes hitelek és lakástámogatási termékek igénybe vehetők.

Kizárólagos megbízás, kulcs az irodában!
Felmerülő kérdés vagy megtekintési igény esetén várom hívását akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

V. ingatlan

V.ingatlan
+36 20 582