Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918955

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

63 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1987
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

XI. kerület Kelenföld népszerű, kertvárosi részén, a Rozsnyó tér közelében eladó egy 2 emeletes panel társasház földszinti lakása. Az épületben a fűtést házközponti fűtés biztosítja egyedi mérővel. A lakás nyílászárói műanyag szerkezetű hőszigetelt üvegek.

63 nm-es lakásban egy nagy nappali található, a nappalit és étkezőt egybe nyitották így egy nagy levegős légtér alakult ki 24 nm-en. A nappaliból nyílik egy különálló 12 nm-es hálószoba. A konyha melletti félszoba átjáróját megnagyobbították így inkább étkezőként funkcionál.

Családias játszótér (Rozsnyó téren) egy sarokra van, a Bikás park 12 perc séta, az Etele pláza 6 perc gyalog, tehát a 4-es metró mindkét állomása könnyen elérhető (Műegyetem, Corvinus pár perc metróval). Kedves szomszédok, nyugodt, biztonságos környék. Parkolóhely mindig van a ház körül, de garázs is bérelhető a ház aljában.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére. Kedvezményes hitel lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére! Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérem, keressen bizalommal, és szívesen segítek további információkkal vagy a megtekintés szervezésével!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Kéki Mónika
+36 70 518