Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895764

-

68 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Építés éve 2020
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Terasz 21m2
  • Kertkapcsolat igen 46m2
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
  • Akadálymentesített igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Buda XI. kerületének határán, csodaszép, csendes környezetben, a Spanyolréten, a Sasad Resort Sun lakóparkban helyezkedik el az ingatlan. A szomszédos Budaörs és a közeli Gazdagrét jól ellátott, bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, posta, gyógyszertár, és még sok más elérhető 10 percen belül. Jó tömegközlekedéssel rendelkezik a környék, mind a Móricz Zsigmond körtér, mind a Széll Kálmán tér, mind a Kelenföldi végállomás kényelmesen megközelíthető. Autóval a Budaörsi úton, Egér úton kívül akár az M1, M7, M0 autópályák is segítségünkre lehetnek. 


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű társasházat 2020-ban adták át. Parkosított környezetben földszint + négyemeletes házak készültek 54-54 lakással, melyek a lépcsőházból, zárt folyosók segítségével nyílnak. A liftes, modern épületek egyikében helyezkedik el ez az ingatlan is. A házak között-körül gondozott kert helyezkedik el, melyből a földszinti ingatlanokhoz kizárólagos használatú területek tartoznak. 


LAKÁS JELLEMZŐI: 
Az eladásra kínált lakás az épület földszintjén helyezkedik el nagy terasszal, kertkapcsolattal. Kialakítása praktikus, otthonos, jól használható terekkel rendelkezik. 
A tágas és világos lépcsőházból a biztonsági ajtón a lakásba belépve elénk tárul az amerikai konyhás nappali, amely hangulatos, világos, napos. Az előtér mellett balra került a konyharész kialakításra – u alakú kialakítás kényelmes munkalehetőséget, sok pakolófelületet biztosít. A konyha gépesített (Whirlpool 6. érzék: sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép, páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtő), korszerű. A nappaliból is kiléphetünk a nagyméretű teraszra, ahonnan közvetlen a saját használatú, gondozott, füves kertbe is kimehetünk. Az előtértől jobbra a közlekedőn keresztül közelíthető meg a két szoba, WC, gardrób, fürdő. A két szoba is terasz- és ezáltal kertkapcsolatos. A WC helyisége is tágas, kényelmes, mosdóval is felszerelt. Mind ennek a helyiségnek, mind a fürdőnek a szellőzése ventilátorral is biztosított. A két kishelyiség között található a nagyméretű, beépített gardróbszekrény. A lakás akár azonnal birtokba vehető, jelenleg nem lakott. 
A lakás egész nap világos, nyugati tájolásának köszönhetően napos. 


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás alapterülete 68nm, a terasz 22nm, a saját használatú kertrész ~45nm. A nappali a konyharésszel 28,2nm, míg a szobák 15,2nm és 10,1nm nagyságúak. 
Belmagasság: 2,65m 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 
A fűtést házközponti gázkazán látja el, melyhez egyéni mérőórákat szereltek fel, így a fogyasztás egyedileg szabályozható és mérhető is. Ugyanezen kazán biztosítja a víz melegítését is. Természetesen vízóra is kiépítésre került. A nappaliba klímaberendezés is segíti a kívánt hőmérséklet elérését. Az ablakokra szerelt elektromos redőny is a kényelmet szolgálja. A lakásban a riasztórendszer is kiépítésre került. 


KÖLTSÉGEK: 
A közös költség jelenleg a víz- és csatornadíj előlegével 42.445,- míg a fűtésköltség eddig ~9.500,- forint volt. A közös költség tartalmazza a kertgondozást, lépcsőház takarítást, lift karbantartást, lépcsőház világítást, és az egyéb, a ház üzemeltetéssel kapcsolatos díjakat is. 
PARKOLÁS: 
Parkolni a ház környezetében biztonságosan és ingyenesen lehet. A lakással együtt megvehető egy teremgarázshely, melynek ára 8MFT. Megvásárlása nem kötelező. 


A lakás irányára: 117,5 MFt 


-- 
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773