Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8877459

-

42 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Kilátás Kertre néző
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön található. Tömegközlekedése jó, nem messze közlekedik a Fehérvári úton a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os, valamint a Hengermalom utcában az 1-es villamos és a 103-as busz, amellyel könnyen eljuthatunk a Móricz Zsigmond körtérre, Széll Kálmán térre vagy a belvárosba. A környéken jó az infrastruktúra, az Újbuda Center Bevásárlóközpont, Tesco, Aldi, számos üzlet, bolt, vendéglő, iskola, posta, bank, orvosi rendelő található a közelben, de néhány villamosmegállóra van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha sétálni, sportolni szeretnénk a közeli Bikás-parkban, a Mérnök utcai sporttelepen vagy a Kopaszi-gát parkjában.


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű, lapostetős épület az 1970-es évek második felében épült három lépcsőházzal és négy emelettel. A lépcsőházban lift nem üzemel, a mindössze 20 lakás lépcsőn megközelíthető. A társasház karbantartott, a nyílászárók 2023-ban kerültek cserére. Tervezik az épület szigetelését. Az épület körül kellemes zöld környezet, fás, füves terület található.


LAKÁS JELLEMZŐI: 
Az eladásra kínált ingatlan az épület harmadik emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakásban már megtörtént az ablakok cseréje, az eredeti konyha helyett fenyőből készült a mostani. A korábbi átfolyós rendszerű gázbojler helyett néhány éves villanybojler üzemel. 
A bejárati ajtón keresztül az előszobába lépünk be, ahonnan a többi helyiség nyílik. Balra a WC, fürdő és kamra, egyenesen a nagyszoba, míg jobbra a kisebb szoba és a konyha. Valamennyi helyiség ablakkal vagy szellőzővel ellátott, jól használható. A nagyszoba kis franciaerkélye a ház körüli zöld részre néz. A lakás jelenlegi formájában is jól használható, de akár átalakítására is többféle lehetőség nyílik. 
A lakás nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos, hosszan napos. Jelenleg az ingatlan nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető, igény esetén a teljes bútorzattal együtt. 
 
LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás alapterülete 42nm. A szoba 22,3nm, a félszoba 6,5nm, míg a konyha 5,2nm nagyságú.
Belmagasság: 2,7m.


MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: 
A fűtést konvektorok, a meleg vizet a konyhában néhány éve felszerelt villanybojler biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. Az ablakokra redőnyöket szereltek.


KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.867,- Ft, amely tartalmazza a szokásos közös kiadásokat. Ezen felül a külső szigetelés megvalósításához további 18.860,- forintot kell havonta megfizetni. A fűtés költsége évszaktól és hőmérséklettől függ, az eddigi használat mellett a kedvezményes rezsikeretben maradt.


TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb.4nm nagyságú saját, zárható tároló a pincében.


PARKOLÁS: 
Parkolni közterületen, az utcán lehetséges kényelmesen és biztonságosan.


Irányára: 49MFt


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773