Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8877786

OTP Ingatlanpont Csongrád

116 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2004
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Körpanoráma, Napfény, Hangulat
Kínálatunkban elérhető egy bruttó 130 m?, nettó 116 m? alapterületű, 2. emeleti, nappali + 3 hálószobás lakás a XI. kerület csendes és biztonságos környékén. A lakás ideális választás lehet többgyermekes családok számára, akik a madárcsicsergős, kertvárosi életet keresik.
Főbb jellemzők:
? Nappali: A lakás szívét a 49 m?-es nagyszoba adja, amely déli és nyugati tájolásának köszönhetően egész napfényben úszik. E tér nagyszerű helyszínt biztosít a családi és baráti összejövetelekhez, gyönyörű keményfa parkettával burkolva.
? Erkély: A nagyszobából két tágas erkély nyílik, ahonnan körpanorámás kilátás nyílik Budára és Budafokra. Az erkélyek kiváló helyszínt biztosítanak a pihenéshez és a reggeli kávé elfogyasztásához.
? Konyha: Az amerikai típusú konyha a nagyszobával egybenyitva maximálisan kihasználja a teret és biztosítja a társasági élet élményét.
? Hálószobák: Három világos külön nyíló hálószoba található, amelyekben újonnan felszerelt rolók gondoskodnak a tökéletes sötétségről.
? Fürdőszobák: A lakásban két fürdőszoba és egy jól felszerelt gardrób is található.
Kiegészítő szolgáltatások:
? Klímaberendezés minden szobában
? Egyedi gázcirkó fűtés, puffertartállyal a melegvízhez
? 10 pontos biztonsági zár és riasztórendszer a bejárati ajtón
? 5 m?-es tárolóhelyiség
? Fűtött teremgarázs kötelező megvásárlása 10 millió forintért.
Környék: A csendes, barátságos környék kiváló közlekedési lehetőségeket kínál, több buszjárattal (7, 58, 114, 153, 224) és villamosjárattal (17, 41, 47, 48, 57). A közelben található Kelenföld vasútállomás is könnyen elérhető. Az ETELE Plaza és a Bikás Park mindössze 800 méterre helyezkedik el.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Pócsik Attila
+36 70 788