Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906577

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

77 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy igazán különleges lakás Budapest 11. kerületének egyik legkedveltebb részén, Albertfalván! Csendes, zöld környezetben, egy kis utcában, ami a Fehérvári és a Tétényi utat köti össze. A 9 lakásos társasházhoz zárt belső kert tartozik, ahol saját kocsibeálló is rendelkezésre áll. Az épület az 1900-as évek elején épült, de 2000 környékén teljes körű felújításon esett át, így modern és klasszikus elemeket is ötvöz.

A lakás a legfelső, 2. emeleten található, és teljesen elszeparált, tehát nincs se felső, se oldalsó közvetlen szomszédja, ami garantálja a nyugalmat! Belépéskor egy tágas, klímás nappali fogad, ahonnan egy folyosó vezet tovább a két nagy hálószobához. A folyosón beépített szekrény biztosít rengeteg tárolóhelyet, a végén pedig a fürdőszoba és a konyha helyezkedik el. A lakás fűtéséről egyedi cirkó gondoskodik, de két modern hűtő-fűtő klímával is szabályozható a hőmérséklet!

A lakás elhelyezkedése kiváló mindössze 10 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel a Móricz Zsigmond körtér, 25 perc alatt pedig a belváros (Deák Ferenc tér). Villamos és buszmegálló 2-3 perc sétára található, és pár perces gyaloglással elérhető számos bolt (Aldi, Tesco, Spar, DM, Rossmann), óvodák, iskolák, parkok, futópályák, uszoda és edzőtermek. Autóval gyorsan megközelíthető az Alle, Savoya, Etele plázák, valamint az M0, M1, M7, M6 autópályák is!

Ez a lakás minden igényt kielégít ,ne maradjon le róla! Ingatlanosok kérem, ne keressenek. A lakásra CSOK Plusz is igényelhető!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Zsoldos Marcell Tibor
+36 20 232