Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906599

Duna House - Béke tér

42 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1932
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó panorámás lakás extra nagy terasz kialakítási lehetőséggel a Budafoki úton!

Ez a 42 nm-es, 2 szobás, felső emeleti lakás nem csak világos és modern, de óriási lehetőséget kínál: kialakíthat egy 60 nm-es teraszt, amely tökéletes hely lesz baráti összejövetelekhez, napozáshoz, vagy egy nyugodt reggeli kávézáshoz. A társasháztól kedvezményesen megvásárolható terasz egyedülálló városi panorámát nyújt a Gellérthegyre.

Az ingatlan egy jól karbantartott, liftes téglaházban található, és az elmúlt 6 évben teljeskörűen felújították. A háromrétegű műanyag nyílászárók, alumínium redőnyök, cirkófűtés és légkondicionáló garantálják az alacsony rezsiköltségeket és a kényelmet. A lakás hőszigetelése is kiváló, télen-nyáron energiatakarékos megoldást nyújt.

A lakáshoz további bővítési lehetőség is adott: a szomszédos 30 nm-es padlástér megvásárolható, így akár további szobák kialakítása is lehetséges.

A környék remek infrastruktúrával bír: egyetemek, trendi bisztrók, kávézók, parkok, valamint a Gellérthegy és a Duna-part közelsége teszi ezt a lakást igazán vonzóvá. A közlekedés kiváló, pár perc alatt elérhetők a villamosok, buszok, és a metró.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hívjon bizalommal, és nézze meg személyesen ezt az extra teraszos, városi gyöngyszemet!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Béke tér

Huszár Bernadett
+36 30 394