Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906597

Duna House - Béke tér

71 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zöld kertre néző, alakítható földszinti lakás az Allee mellett – irodának és otthonnak is tökéletes választás!

Eladó egy 70 nm-es, 2 szobás, földszinti lakás Budapest XI. kerületében, a népszerű Bölcső utcában, mindössze pár perc sétára az Alleetól. A nagy belső kertre néző lakás ideális választás otthonnak, irodának vagy akár rendelőnek is, köszönhetően frekventált elhelyezkedésének és könnyen alakítható elrendezésének.

A lakás jelenlegi formájában azonnal költözhető, de kisebb felújítással az új tulajdonos igényei szerint modernizálható. A tulajdoni lap szerint 2 és fél szobás, ami egyszerűen visszaalakítható, így még több lehetőség rejlik benne!

Kiváló közlekedési kapcsolatok: 4-es metró, 4-es villamos, Fehérvári úti villamosok, valamint az Allee bevásárlóközpont mindössze 3 perc sétára találhatók. Iskolák, üzletek és szolgáltatások a közelben!

A lakás távfűtéses (havi átalány: 12.703 Ft), a közös költség pedig 28.741 Ft/hó, mely a vízfogyasztást is tartalmazza. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető, így remek választás mindazoknak, akik kiváló elhelyezkedésű és csendes környezetben lévő otthont keresnek.

Ne maradjon le erről a remek lehetőségről, hívjon még ma, és nézze meg személyesen ezt a zöld kertre néző, alakítható lakást Budapest egyik legkedveltebb részén!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Béke tér

Huszár Bernadett
+36 30 394